kapat

19.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Favori Hırvatistan
Toni Kukoç'un milli takıma dönmesi ile Hırvatistan, şampiyonanın favorileri arasına girdi. Grubumuzun diğer takımları bir türlü diş geçiremediğimiz İtalya ve tehlikeli Bosna Hersek

Türkiye, Fransa 99'da İtalya, Hırvatistan ve Bosna Hersek'le birlikte, birinci turun en zorlu grubu olarak gösterilen Antibes'de yer alacak.

Elemelerde de aynı grupta yer aldığımız İtalya'yı tarihimizde sadece bir resmi maçta mağlup edebildik. Buna karşılık 22 yenilgimiz var. İspanya 97'de çeyrek finalde sadece 43 sayı atabildiğimiz rakibimize elemelerde iki maçı da kaybettik. Sert ve kalın uzunları, hareketli kısalarla destekleyen İtalya'ya karşı özellikle sayı üretmekte çok zorlanıyoruz.

Tek kişilik takım
Hırvatistan tek bir değişiklikle turnuva favorileri arasına girdi. NBA'de harika bir sezon geçiren Toni Kukoç, milli formayı giyeceğini açıkladı ve Hırvatlar, kupa rüyaları görmeye başladılar. Mükemmel şutörlerini hızlı ve paslı oyunla boş bırakan Hırvatlar, ilk üç için oynayacak.

Bosna Hersek, grubun kadro olarak en zayıf görünen takımı, ama çok tehlikeliler . Pota altı zayıf olduğu için dış atışa dayalı oynuyorlar. Nenad Markoviç'i boş bırakıp savunmada biraz uyumak pahalıya patlayabilir.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır