kapat

19.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Alpay'a alternatif
F.Bahçe 2.6 trilyon liralık bonserviste indirim isteyecek İndirim olmazsa para + 4 futbolcu önerisi yapılacak Son alternatif geriyi Mustafa, Ogün, Johnson ile kurmak

F.Bahçe Teknik Menajeri Rıdvan Dilmen, Johnson'ın işinin büyük ölçüde bitirilmesiyle rahat bir nefes aldı. Dilmen, transferini çok istediği Alpay için de alternatiflerini hazırlarken, Ganalı yıldız Johnson'a çok güvendiği öğrenildi.

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım ile Rıdvan Dilmen'in yaptığı toplantıda Alpay'ın transferinde izlenecek yol belirlendi. Buna göre F.Bahçe ilk aşamada milli futbolcunun bonservisinde indirim yapılmasına çalışacak. Başkan Aziz Yıldırım, Beşiktaş Başkanı Süleyman Seba ile yapacağı görüşmelerde 2 trilyon 600 milyarlık bonservis bedelinin indirilmesini talep edecek.

BEŞİKTAŞ'IN bonserviste indirime yanaşmaması halinde, sarı-lacivertliler, Alpay'a karşılık para+4 futbolcu teklifinde bulunacak. Beşiktaş'a 4 futbolcuyu 6 kişilik bir listeden seçmesi önerisi götürülecek. Bu listede de Uche, Tayfun, Selahattin, Atilla, Taner ve Kubilay bulunacak.

HER iki yolla da Beşiktaş yönetiminin Alpay'ın transferi için ikna edilememesi halinde Rıdvan Dilmen'in Alpay'sız formülünün de hazır olduğu öğrenildi. Bu durumda, F.Bahçe savunması gelecek sezon Mustafa Doğan-Ogün-Johnson üçlüsünden oluşacak. Dilmen, Alpay'ın alınması halinde çok yönlü bir oyuncu olan Johnson'ı orta alanda kullanmayı planlıyor. Bu durumda savunmayı 4 kişiyle oluşturmak da alternatifler arasında...


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır