kapat

19.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Şampiyon biz oluruz
Sergen, "Bu sezon G.Saray ile çekişir ve ipi göğüsleriz. Çünkü Sergen'in oynadığı takım şampiyon olur" dedi

Jet-Pa'nın F.Bahçe ile anlaşmasıyla futbol kariyerini sarı-lacivertli ekipte sürdürecek olan Sergen Yalçın iddialı konuştu. 4 yıldır şampiyonluk göremediğini kaydeden milli futbolcu, "Artık şampiyonluğu çok özledim. Bu sezon yapılan transferlerle F.Bahçe çok güçlendi. Yarış F.Bahçe ile G.Saray arasında geçer ve ipi F.Bahçe göğüsler. Çünkü benim oynadığım takım şampiyon olur" ifadesini kullandı.

TÜRKİYE'DE futbolcunun hiçbir güvencesi olmadığından yakınan Sergen, "Kulüpler futbolculara istedikleri gibi davranıyorlar. Beşiktaş beni kovsa bir yıl oynayamazdım. İnsanlar, 'Suç işledi de kovuldu' diye düşünüp beni transfer etmeyeceklerdi. Çok para aldığımızı sananlar yanılıyor. Aldığım Türk parası... % 0'ı vergiye. Bir de 2-3 yıla yayılıyor. Sonra bakıyorsun; bir ev parası bile almamışsın" yorumunu yaptı.

"Akgündüz hayatımı kurtardı"
HAYATINDA en üzüldüğü olay olarak futboldan 6 ay kopuşunu gösteren Sergen, "Belki de hiçbir futbolcumun yaşayamayacağı kötü günler yaşadım. Avrupa'ya gidip kendime takım aradım. Adamlar benim nasıl yetenekli bir futbolcu olduğumu bilmiyorlardı. Fadıl Akgündüz, hayatımı kurtardı. Beni bataktan çekip kurtardı. Kendisine her zaman borçluyum. En sevindiğim olay ise F.Bahçe'de forma giyiyor olmam. Burada uzun yıllar kalmak istiyorum" diye konuştu.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır