kapat

19.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Şoför uyudu, facia geldi

Ankara'dan Adana yönüne gitmekte olan Bekir Şenol yönetimindeki 66 ED 295 plakalı Mertur firmasına ait yolcu otobüsü, Niğde'nin Ulukışla ilçesini geçtikten sonra 28'inci kilometrede, sürücünün uyuması nedeniyle Çakıt Çayı'na uçtu. Önceki akşam saat 03.30 sıralarında kontrolden çıkan otobüs, korkuluklara çarptıktan sonra takla atarak Çakıt Çayı'nın sularına gömüldü.

8 kişi öldü
Kazanın yerinin yakınında bulunan lokanta ve akaryakıt istasyonunda çalışanların olaya anında müdahale ederek, yolcuları otobüsten çıkarmaları büyük bir faciayı önledi. Güçlükle otobüsten çıkarılan yaralılar, Yusuf Yılmaz, Mustafa Caner, Kerime Canal, Murat Canal, Ulaş Canal, Haluk Öztürk, Şit Tomurcuk, Mustafa Gül, Duran Can, Altan Büyük, Süleyman Severtoy, Bekir Yankul, Cennet Çevik, Mihriban Çelik, Ömer Çevik, İsmail Çevik, Öznur Çevik, Kahraman Kakış, Abdullah Karakül, Mehmet Zarifgöl, Erol Ünlü, Yüksel Duran, Abdurrahman Gökmen, Cemal Melekoğlu ve kimliği belirsiz üç yaşında bir erkek çocuğu Niğde ve Ulukışla Devlet hastanelerinde tedavi altına alındılar. Kazada hayatını kaybedenlerden kimlikleri belirlenenlerin isimleri şöyle: Kemal Yılmaz(21), Elif Taşar(27), Murat Taşar(7), Hatice Taşar(31), Hatice Taşar(15) ve Özlem Severtay(4).

Kaçan şoför yakalandı
Kazadan yaralı kurtulan yolcular, şoför Bekir Şenol'un direksiyon başında uyuduğunu ve iki kez ikaz etmelerine rağmen kazanın meydana geldiğini söylediler. Olaydan sonra kaçan otobüs sürücüsü Bekir Şenol ise Çiftihan Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şenol, kazaya karşı yönden gelen bir aracın neden olduğunu söyledi.

Hayrettin YENEL (SHA)


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır