kapat

19.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Lady's Card'a 5000 başvuru
Etibank'ın Bireysel Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Başak, Türkiye'de ilk kez bayanlara yönelik çıkarılan kredi kartı "Lady's Card'ın" çok yoğun ilgiyle karşılaştığını söyledi.

Yaklaşık 20 gün önce piyasaya sunulan kart için başvuru sayısının 5000'e ulaştığını belirten Başak, bunun nedenlerini şöyle açıkladı:

"Lady's Card' gelen ilginin bir nedeni Lady's Card reklamlarına iliştirilen kupon oldu. "Kuponu Kesin-En Kısa Sürede Size Ulaşalım" mesajı, bayan müşterilerimizi kartın hamili olarak görmemiz ve hizmeti yanlarına götürmemiz açısından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Bireysel Bankacılık Müdürlüğü'müze konuyla ilgili yoğun bir talep geldi. Lady's Card'ın piyasada onlarca kredi kartının arasından bu derece öne çıkmasının nedenlerini araştırdığımızda da ortaya şu sonuç çıktı:

Yalnızca bir çeşitlilik olmaktan ziyade Lady's Card, Türkiye'de ilk defa olarak bayanlara yönelik olarak verilen gerçek bir kart. Etibank'ın avantajlarını taşıyor. Öte yandan, yaptığımız araştırmalar bayanların ödemelerini zamanında yapma konusunda daha dikkatli olduğunu gösterdi. Bunun üzerine kartın belli bir limite kadar kefilsiz olmasına karar verildi. Bu uygulamamız da bayan müşterilerimiz tarafından çok büyük bir memnuniyetle karşılandı."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır