kapat

19.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Alışverişi "merkez"inden yapın!
Gıdadan giyime, ev eşyasından restorana kadar birçok ihtiyacı bir arada karşılayabildiğimiz büyük alışveriş merkezleri, günümüzde alışveriş için en akıllı tercih. Düzenlenen kampanyalar da cabası!

AKMERKEZ'e bir ödül daha
Dünyanın en büyük ödüllü alışveriş merkezi Akmerkez, başarılarına yenisini ekledi. Merkezin, 3. yılını dolduran dergisi "Shopvizyon", "Jean Louis Solal 99" ödülüne layık görüldü. Bu ödül, Fransa'da yapılan ilk alışveriş merkezlerinin önde gelen yatırımcılarından Jean Louis Solal adına, alışveriş merkezi kültürüne katkılarından dolayı ICSC tarafından verildi. Ayrıca, Akmerkez'in araba kampanyası da devam ediyor. 18 Temmuz'a kadar yaptığınız alışverişler, size 99 model BMW Z3 2.8 Roadster kazandırabilir...

YİMPAŞ'tan yeni mağaza
Geçtiğimiz ay açılan Yimpaş Kahramanmaraş mağazası, gıdadan giyime, halı-mobilyadan züccaciyeye, elektrikli ev aletlerinden beyaz eşyaya, kuruyemişten elektronik eşyaya, güzellik salonlarından çocuk oyun alanlarına geniş bir ürün ve hizmet yelpazesine sahip. Yimpaş Holding, yakında Ankara Söğütözü, Gaziantep, Kütahya, Bursa mağazalarını da hizmete sokmaya hazırlanıyor.

CAROUSEL'den "Güneşli Günler"
"Carousel Güneşli Günler Kampanyası"na Carousel kartı olanlar katılabiliyor. 1 Haziran-1 Ağustos tarihleri arasında Carousel Kartı ile alışveriş merkezindeki mağazalardan bir defada yapılacak olan her 10 milyon liralık alışveriş için bir çekiliş kuponu ve kura numarası kazanılacak. 6 Ağustos'ta yapılacak çekilişte 1 tekne, 84 ekran TV ve video, 2 adet bilgisayar, 1 Internet, 20 cep telefonu gibi hediyeler sahiplerini bulacak.

AKMER ÇARŞI
Eminönü Bahçekapı'da açılan 7 katlı alışveriş merkezi Akmer Çarşı, bölgenin alışveriş kültürüne ayrı bir renk katıyor. Akmer Çarşı Genel Koordinatörü Şeref Akın, burada alışveriş konforu içinde kaliteli ve ünlü markaların indirim ve seri sonu mağazalarını bir araya getirmeyi hedeflediklerini söylüyor. Toplam 80 mağazanın bulunduğu Akmer Çarşı'da Vakko, Christian Bernard, Dufy, Classis gibi markaların indirimli veya fabrika satış mağazası bulunuyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır