kapat

27.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Skandal
Prens Edward'ın nişanlısı Sophie'nin, bir DJ'in kucağında çekilen bu fotoğrafı İngiltere'yi sarstı

İNGİLTERE Kraliyet Ailesi'nin başı dertten kurtulmuyor. Bu kez skandalın başrol oyuncusu, Prens Edward'ın 19 Haziran'da evlenmeye hazırlandığı Sophie Rhys-Jones. Sophie'nin, bir otomobilin arka koltuğunda, ünlü DJ Chris Tarrant'ın kucağında otururken çekilen üstsüz fotoğrafı bomba gibi patladı. The Sun'da yayınlanan fotoğrafların, 1989 yılında İspanya tatili sırasında çekildiği kaydedildi.

Dost kazığı yedi
SOPHIE o zaman 23 yaşındaydı ve Capital Radyo'da, 41 yaşındaki ünlü DJ Chris Tarrant ile çalışıyordu. Birlikte iş gezisi için İspanya'ya gittiler. Otomobilde şakalaşıyorlardı. Sophie'nin en yakın arkadaşı Cara Noble da oradaydı. Tarrant birden kızın göğüslerini açınca Cara deklanşöre bastı. Ancak Sophie hiç rahatsız olmadı. Hatta başka pozlar da verdi. Noble da fotoğrafları arşivledi ve 10 yıl sonra sattı.

Arkadaşını 64 milyara sattı
CARA Noble da radyocu. Sophie ve Chris ile birlikte çalışıyordu. İspanya'da çektiği fotoğrafları The Sun gazetesine 100 bin sterline (yaklaşık 64 milyar lira) sattı, ancak işini kaybetti. Şu anda çalıştığı Heart FM Cara'nın kovulduğunu açıkladı. Yakın dostunun bu kazığını affetmeyeceğini belirten Sophie "Evliliğimi tehlikeye attılar. Bu fotoğrafların yayınlanmasından korkuyordum, kabusum gerçek oldu. Tarrant ile ilişkim olmadı" dedi. Tarrant da, "Her genç kız gibi Sophie de çılgınlık yapmış. Ne var bunda" diye konuştu.

Düğün olacak mı?
THE Sun gazetesindeki fotoğraflar, 19 Haziran'da görkemli bir düğüne hazırlanan Buckingham Sarayı'nda soğuk duş etkisi yarattı. Saray'dan yapılan kısa açıklamada, olay kasıtlı ve planlı bir kötülük olarak nitelendirildi.

Ancak Saray'da Kraliçe Elizabeth'in aile bireyleriyle bir toplantı yapacağı ve Sophie'nin durumuyla düğün planlarını ele alacağı öğrenildi. Prens Edward ise olayla ilgili hiçbir açıklama yapmadı. Bu arada İngiltere'deki bazı radyo ve TV kanallarında, The Sun gazetesinin bu yayınını sert şekilde kınayan açıklamalar yapıldı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır