kapat

15.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tayfun kopuyor
Tayfun'un üç aydır bunalımda olduğunu ifade eden babası Ferruh Korkut, SABAH'a yaptığı açıklamada, "Oğlum takımdan dışlanıyor. F.Bahçe'de 4 yıl yeter. Ayrılma zamanı geldi" dedi

Fenerbahçe'ye, 4 sezon önce gelen gurbetçi futbolculardan Erol'dan sonra Tayfun'da kopma noktasında. Tayfun'un Almanya'da yaşayan babası Ferruh Korkut, "Oğlum üç aydır bunalımda. Hiç kimseyle konuşmuyor. Tayfun'u küstürdüler. Onu bal yapmayan arıya benzetmek çok yanlış. Fener'de 4 yılın yeterli olduğuna Tayfun da inanmaya başladı. Kimse darılmasın. Tayfun Fenerbahçe'den ayrılacak" diye konuştu.

Gurbetçi futbolcuların son zamanlarda F.Bahçe'de dışlanmaya başladığını belirten Korkut, "Erol ve Mustafa Doğan'ın üzerine de fazla geliniyor. Tayfun'un daha fazla yıpranmasına izin veremeyiz" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Feldkamp'ın sık sık Almanca konuşan futbolcu aradığını açıkladığını belirten Ferruh Korkut, "Cazip bir teklif geldiğinde ilk düşüneceğimiz kulüp Beşiktaş'tır. Tayfun Türkiye'de oynayacaksa Beşiktaş diğer takımlara göre bir adım önde" yorumunu yaptı.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım da bir açıklama yaparak, "Erol'u Hertha Berlin istedi ama sadece 500 bin mark bonservis bedeli önerdi. Biz bu iki futbolcuyu isteyen her takım ile masaya oturmaya hazırız" ifadesini kullandı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır