kapat

15.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KAYISI REÇELLİ ÜÇGENLER

4 kişilik
2 çorba kaşığı kayısı reçeli
3 çorba kaşığı labne peyniri
1 çorba kaşığı fındık
1 paket 500 gr'lık milföy hamuru

Üzerine:
1 adet yumurtanın sarısı
zeytinyağı

HAZIRLANIŞI
Kayısı reçelinin yalnızca tanelerini alın. Küçük parçalar halinde kesin. Bir kaba aktarın. Labne peynirini kayısı reçeline ilave edin ve karıştırın. Fındığı keskin bir bıçak yardımıyla ince kıyın. Reçelli karışımın üzerine ekleyin. Oda sıcaklığında bekletilmiş olan milföy hamurlarını düz bir zemine koyun. Her hamura hazırladığınız labne peynirli harçtan bir miktar koyun. Milföy hamurlarını üçgen şeklinde kapatın. Üzerine yumurtanın sarısını bir parça yardımıyla sürün. Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında üzerleri kızarana dek pişirin. Yanında kayısı reçeli ile birlikte servis yapın.

T A M E K
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır