kapat

15.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Swissotel'de 'zorbalık'
Muhabirimiz Okan Işık, Swissotel'de Emrah ile manken Ayşin Sarılı'nın fotoğrafını çekmek isteyince kendini tam bir arbedenin içinde buldu. Otelin güvenlikçileri muhabirimizi tartakladı, yerlerde sürükledi, zorla elinden filmi aldı ve para karşılığı Emrah'a teslim etti.

Swissotel'de spor yaptıktan sonra piyasanın mankenlerinden Ayşin Sarılı ile buluşan Emrah, çapkınlıkları için karargah kurduğu otelde muhabirimize saldırdı.

Emrah'ın yanında evli arkadaşı Müjdat, onun birlikte olduğu Nesrin ve manken olduğunu iddia eden ama hiçbir zaman podyumda görünmeyen Ayşin Sarılı vardı.

Emrah, fotoğraflarını çeken muhabirimiz Okan Işık'tan filmleri almak için önce para teklif etti. Ama beklediği yanıtı alamayınca kapıda bekleyen güvenlik görevlilerini çağırdı.

Otelin güvenlik amiri Erol Erkman yanındaki görevliler ile birlikte muhabirimizi restoranın balkonuna çıkarttı. Burada güvenlik görevlileri ve Emrah'ın yanındaki Müjdat şiddete başvurdu. Emrah ise görevlilerden filmi kendisine vermelerini istedi.

Sonra görevliler Okan Işık'ı yerlerde sürükleyerek içeri sokmaya çalıştılar. Bu sırada Emrah'ın arkadaşı Müjdat elindeki yemek bıçağıyla Okan Işık'ın üzerine yürüdü. Güvenlik odasına götürülen muhabirimiz burada da görevi teslim alan Güvenlik Gece Müdürü Adnan Yücel tarafından da tehdit edildi. Bu sırada Emrah ile Müjdat keyifle çaylarını yudumluyorlardı. İki saat boyunca zorla Swissotel'de mahsur tutulan muhabirimizden filmi güç kullanarak alamayan Adnan Yücel, "Filmi otelin kasasına koyalım. Anahtarın biri sende kalsın. Gündüz otelin Halkla İlişkiler Müdürü geldiğinde durumu anlatır, filmini alırsın" dedi.

Otelin 106 nolu kasasına filmi koyan Adnan Yücel anahtarlardan birini vererek form doldurdu. Muhabirimiz üstü çamur ve yüzünde kızarıklarla dışarı çıktığında polisi arayarak yardım isterken ekipler kısa bir süre sonra olay yerine geldi.

Polisin kasayı açtırıp filmi almak istemesi karşısında panikleyen görevliler kasayı açıp filmi Emrah'a verdiklerini açıkladılar. Hırsızlık ve darp olayların yaşandığı otelde Güvenlik Müdürü Adnan Yücel ve Erol Erkman Beşiktaş ekipleri tarafından sorgulanmak üzere karakola alındı.

Zavallı Emrah!
İki gün önce odamdaydı. Oturup, uzun uzun sohbet etmiştik. Yeni projelerinden, kasetinden, yapacaklarından konuşmuştuk. "Bundan sonra sadece işimle ilgileneceğim. Bak beni bir yerde görebiliyor musunuz?" demişti. Ben de kendisine birisiyle beraber olup olmadığını sormuştum. "Var ama bu piyasadan değil. Zamanı gelince tanıştıracağım ağbi" diye cevap vermişti.

Meğerse bu piyasadan olmayan kız, manken Ayşin Sarılı'ymış. Bu pazar günü çıkacak olan Şamdan'da Bülent Ersoy'un kocası Cem Adler'le birlikte fotoğrafı yayınlanacak olan kız!

Vah Emrah vah...
Bizim çocuklar Emrah ile Ayşin'in haberini de önümüzdeki hafta basılacak olan Şamdan'a hazırlamışlardı. Fakat inanılmaz hırslı bir magazin muhabiri olan Okan Işık, Emrah'ı takip edip, birlikte görüntülemek isteyince başına neler geldi neler?

Hem de İstanbul'un en modern, beş yıldızlı (!), turistik oteli olan Swissotel'de yaşandı tüm olaylar. Hem de ne yaşamak ama! Tıpkı mafya filmlerindeki gibi!

Görevi sadece gazetecilik olan Okan'ı yerlerde sürükleyerek, infaz odalarına indirdiler. Ardından filmini zorla alıp, ona bıçak çekilmesine bile müsaade ettiler!

Tüm bunlar turistik, beş yıldızlı Swissotel'de yaşandı.

Ayşin'le fotoğrafı çekilince panikleyen Emrah, muhabirimizden filmi alamayınca oteli ayağa kaldırıp, güvenlikçileri muhabirimizin üstüne saldırtmış.

Swissotel'in güvenlikçileri de, sanki Emrah otelin patronuymuş gibi bir gazeteciyi hırpalamış, balkondan sarkıtmış, darp etmiş!

Tıpkı mafya filmlerindeki gibi...
Emrah'la, evli olan ama başka bir kızla görüntülendiği için sinirlenen erkek arkadaşı Müjdat birlikte çay içerlerken, muhabirimiz otelin infaz odalarında güvenlikçilerin arasında hesap veriyordu:

Filmi ver, yoksa otelden çıkamazsın...

Hem de Müjdat denilen adamın elinde bıçak var!

Dağ başında değil, turistik, 5 yıldızlı, halkla ilişkilerini ülkemizin duayeni olan Betül Mardin'in yaptığı Swissotel'de yaşandı tüm bunlar!

Okan'dan filmi alamayacağını anlayan Emrah ve evli ama başka bir kızla dolaşan erkek arkadaşı Müjdat, çocuğa 500 milyon lira rüşvet teklif etmişler. Çocuk yine vermeyince, güvenlikçiler filmi iki anahtarlı kasaya koymayı, sabah da halkla ilişkiler ile sorunu halledebileceklerini söylemişler. Çocuk güvenlikçilerin bu teklifine güvenmiş ve filmi vermiş. Film kasaya konmuş, olaya polis anında müdahele edince kasa açılmış ama içinde film-milm yok. Tıpkı mafya filmlerindeki gibi, dağ başında, Las Vegas'taki kumarhanelerde yaşanmıyor tüm bunlar.

5 yıldızlı, turistik bir otelde, hem de halkla ilişkilerini Betül Mardin gibi bir insanın yaptığı otelde yaşanıyor!

Olacak şey değil!
Gece yarısı Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Günaydın'ın anında müdahalesiyle, olay çok çabuk aydınlandı ve güvenlikçiler filmi Emrah'a verdiklerini itiraf ettiler. 500 milyon lira az para değil! Yazık, çok yazık!

Emrah'a hiçbir şey söylemek istemiyorum, onu bundan sonraki sanat yaşamıyla başbaşa bırakıyorum. O piyasa mankenleri ve evli olan ama başka kızlarla olan erkek arkadaşlarıyla gezmeye devam etsin...

Ama Swissotel'in Genel Müdürü Albert Hofmann ve Halkla İlişkiler sorumlusu Betül Mardin'e sormak istiyorum;

Bugüne kadar çok iyi ilişkiler içinde olduğumuz, her türlü aktivitesiyle ilgilendiğimiz turistik, 5 yıldızlı Swissotel'de, Sabah Gazetesi'nin muhabirinin başına bunlar gelmeli miydi?

Utanmaz Emrah filmi almak için para teklif etti
Bugüne kadar her beraberliğini kaçamak yaşadı Emrah. Magazin dünyasının sansasyonel kadınlarıyla yaşadığı günübirlik ilişkileri sakladı. Manken Ayşin Sarılı da böyle ilişkilerden biriydi. Ve halk çocuğu Emrah, bu beraberlikle medyaya konu olmamak için Swissotel'deki dehşet ortamının baş hazırlayıcısı oldu. Üstüne üstlük utanmadan, o halk çocuğu olan Emrah, işini yapan bir insanın emeğini parayla satın almak istedi ve filmler karşılığında Okan Işık'a 500 milyon teklif etti.

KENAN ERÇETİNGÖZ


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır