kapat

12.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Terim'e 8 trilyon
Başkan Süren, "Bir yıl için toplam bütçen 20 milyon dolar. Bu parayı dilediğin gibi kullan. İster oyuncu sat, ister transfer yap. Herşey sana bağlı" diyerek tüm yetkiyi Terim'e bıraktı!

Ligde üst üste üçüncü şampiyonluğa yaklaşan G.Saray'da, yönetim gelecek sezonki transferin politikasını Fatih Terim'e bıraktı.

Yönetim geçen sene 35 milyon dolar olan toplam futbol bütçesini, bu sezon 20 milyon dolara (yaklaşık 8 trilyon lira) indirirken, başkan Faruk Süren Terim'le gizli bir görüşme yaparak, "İpler tamamen senin elinde. Bu bütçeye sadık kalmak koşuluyla istediğini yapabilirsin" şeklinde talimat verdi. Terim'i elinden kaçırmamak için bütün yetkiyi tecrübeli hocaya bırakmayı düşünen G.Saray Başkanı'nın ayrıca "Sen bu takımın sadece teknik direktörü değilsin. Futboldaki her türlü işte yetki ve sorumluluk senin. Futbolcu alıp-satma işleri de senin kontrolunda olacak. Yeni transfer yapmak istersen, takımdan istediğin futbolcuyu satmakta serbestsin. Yönetimden, ben de dahil, hiç kimse sana bu konuda müdahale etmeyecek. Hatta bize haber vermek zorunda bile değilsin. Ancak bizden sana verdiğimizin dışında para isteme" dediği öğrenildi. Aslında Fatih Terim'in projesi olan G.Saray'daki yeni yapılanmaya göre, sarı-kırmızılı kulüpteki finansal dengesizliklerden en az futbol şubesi etkilenecek, diğer şubelere de sponsorlar kaynak sağlayacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır