kapat

11.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA


İktisat sermaye artırdı

İktİsat Bankası'nın dün yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, ödenmiş sermayenin 18.9 trilyon liradan 30 trilyon liraya yükseltilmesi kararlaştırıldı.

İktisat Bankası'ndan yapılan açıklamada, geçen yıl aktifleri yüzde 69 oranında büyüyen bankanın, 16 trilyon liraya ulaşan karıyla öz kaynaklarını yüzde 55 oranında artırdığı bildirildi.

Koçbank'a dış kredi
KoÇbank Mayıs ayında vadesi dolacak dış borcun yenilenmesi amacıyla 5 bankaya sendikasyon yetkisi verdi. Amercan Express, Commerzbank, Credit Agricole Indosuez, Standard Chartered ve Bank of Tokyo Mitsubishi tarafından yürütülen sendikasyonun miktarının henüz belirlenmediği, ancak tutarın 70 milyon dolar civarında olabileceğini ifade ediliyor.

Kenwood'dan gelecek yüzyılın müzik sistemleri
MÜzİk sistemi üreticisi Kenwood, 21. yüzyılın sistemlerini Crown Plaza Oteli'nde düzenlenen bir kokteyl ile tanıttı. Kenwood'un Türkiye Genel Distrübütörü Nadir Bayat, her zaman daha mükemmel bir ses için daima üstün teknoloji ilkesiyle hizmet veren Kenwood'un 21. yüzyılın müzik sistemlerini bugünden müşterilerinin beğenilerine sunduğunu söyledi. Bayat, Türkiye'de 400 bayii ve 70 servis merkeziyle müşteriye hizmet verdiklerini vurguladı.

İş makinasında BMC-Çukurova işbirliği
İŞ makinaları sektöründe 1943 yılından beri faaliyet gösteren Çukurova, otomotiv sektöründen BMC ile yaptığı anlaşma çerçevesinde teslim aldığı 14 adet özel imalat gezici servis aracını hizmete soktu. Mevcut, araç ve servislere ek olarak Adana, Ankara, İzmir, Diyarbakır ve İstanbul'daki şubelerde hizemete konulan gezici servislerle satış sonrası hizmetlerin daha etkin yapılması sağlanacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır