kapat

11.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
PUDİNGLİ BİSKÜVİ
4 kişilik


MALZEMESİ
1 paket Muzlu Puding
İki buçuk su bardağı süt
1 paket bisküvi (kare şeklinde)
Yarım su bardağı fındık

HAZIRLANIŞI
Sütü bir tencereye aktarın. Üzerine 1 paket muzlu pudingi ekleyin. Önce orta hararetli sonra sonra kısık ateşte puding koyulaşana dek pişirin. Kare şeklindeki bir cam tepsiye bir kat bisküvi döşeyin. Üzerini kapatacak kadar muzlu puding dökün. Pudingin üzerine dövülmüş fındık serpin. Bir kat daha bisküvi dizin. Kalan pudingi dökün. Son olarak üzerine dövülmüş fındık serpin. Soğuyup, katılaşana dek bekletin. Dilimler halinde keserek, servis yapın.

T A M E K
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır