kapat

09.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hooijdonk harekatı
Yönetici Hulusi Belgü ile eski futbolculardan Erdoğan Arıca ünlü santraforu izlemek için İngiltere'ye gittiler. Ancak Nottinghamlı yıldız, Blackburn'a karşı forma giymedi

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmeyi hedefleyen F.Bahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Moldovan'ın yanında oynayacak güçlü bir santrfor arayışındaki sarı-lacivertliler, Hollanda'nın ünlü forveti Pierre Van Hooijdonk'u izlemek üzere eski futbolculardan Erdoğan Arıca ile yönetici Hulusi Belgü'yü İngiltere'ye gönderdi. Ancak Hooijdonk dün Blackburn-N.Forest maçında oynamadı. Belgü ve Arıca'nın yarınki Tottenham-Chelsea maçını da izleyecekleri bildirildi.

Hocasıyla kavgalı
Hollanda'nın Breda takımında parladıktan sonra İskoç Celtic'e transfer olan Hooijdonk, 1996'da N.Forest'a dönmüş ve Campbell ile müthiş bir ikili oluşturmuştu. Bu sezon isteneni veremeyen Hollandalı yıldız 21 maçta 6 gol attı. N.Forest Menajeri Atkinson ile kavgalı olan Van Hooijdonk'un maliyetinin 4 milyon dolar (yaklaşık 1.6 trilyon TL) olduğu öğrenildi. F.Bahçe yönetimi, Hollandalı yıldızı beğenirse 5. yabancı olarak renklerine bağlayacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır