kapat

09.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Konuk kuyruğu
Cumhurbaşkanı Demirel dün 7 ayrı heyeti kabul edip, 2 toplantıya katıldı

Katılması gerekli hiç bir toplantıyı kaçırmayan Demirel, Çankaya Köşkü'nde yaptığı kabullerde de adeta Türkiye'nin nabzını tutuyor. Demirel'in herhangi bir insanı şaşkına döndürecek dünki yoğun program da şöyleydi:

Saat 11.00- Alanya Profesyonel Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ergün ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile aşçılar heyetini kabulü.

Saat 11.15- TED Kayseri Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Mücellit ve beraberindeki Vakıf Yönetim Kurulu, ögretmen ve öğrencilerden oluşan heyeti kabulü.

Saat 11.30- Dış Politika Enstitüsü Başkanı Seyfi Taşhan ve beraberindeki heyeti kabulü.

Saat 11.45- Karabük İktisadi Kalkınma ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Hamit Çepni, İkinci Başkan Cihat Saraç ve beraberindeki heyeti kabulü.

Saat 12.00- Ardahan İli Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Bıçakçı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabulü.

Saat 12.30- Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Okandar ve beraberindeki yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini kabulü.

Saat 13.00- KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ı kabulü.

Saat 16.00- Cumhurbaşkanlığı 35. Uluslararası Türkiye Bisiklet Turu'nda dereceye giren sporculara kupa verme töreni.

Saat 18.00- KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın Ziraat Bankası Tandoğan Fuaye Salonu'ndaki fotoğraf sergisinin açılışı.

Davetli listesini

Baba hazırladı
DIŞ Politika Enstitüsü'nün 25. kuruluş yıldönümü toplantısı için yardımını isteyen Enstitü Başkanı Seyfi Taşhan'a Demirel, toplantıya Kissinger, Şimon Perez, Helmuth Schimith, Gorbaçov ve Margaret Thatcher gibi isimleri çağırmasını önerdi. Demirel, önerdi isimlerin gelemese bile davetten memnun olacaklarını söyledi.

Boğaziçilileri Rektöre gönderdi
BOĞAZİÇİ Üniversitesi Mezunları Derneği Başkanı Bülent Okandar'ın, kuracakları politika enstitüsü için Demirel'den eğitim verecek kişiler ve konu başlıkları konusunda da yardım istemesi üzerine Demirel, konunun öncelikle üniversite rektörü ile konuşulması gerektiğini söyledi.

Kıbrıs'ta asla taviz olmayacak
KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'la biraraya gelen Demirel "Kıbrıs meselesinin çözümünde kimse Türkiye'nin kabul edemeyeceği şartları dikte etmesin" dedi. Demirel, "Bosna ve Kosova'da yaşanan etnik temizleme hadisesi ilk olarak Kıbrıs'ta denenmiştir" diye konuştu.

Cumhuriyete sahip çıkın
KARABÜK İktisadi Kalkınma ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı üyelerine geçen hafta Pazar günkü konuşmasını değerlendiren Demirel, Türkiye'de barışın, birlik ve beraberliğin korunmasını istediğini belirterek, "Bence bunun bir tek şartı var. Cumhuriyete sahip çıkmak. Bir anahtardır bu, altın anahtar cumhuriyete sahip çıkmak" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır