kapat

09.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


İyi ki kiralanmış

Fenerbahçe Bursa'da çok güzel bir havada ve sahada oynuyor. Seyircisi de arkasında. Rakip çok zayıf ve ligin en çok gol yiyen savunmasına sahip. Son yıllarda gördüğüm en zayıf Bursaspor takımı. Vu bu Bursa takımı Fenerbahçe'yi zorluyor. Fenerbahçe Bursa'da kazanmış ama ızdırap çekerek kazanmış. Fenerbahçe'nin bu top kullanma şansıyla bu kötü Bursa'yı hezime uğratması gerekirdi.

Orta sahada topun kontrolü hep F.Bahçe'deydi. Sergen, Dimas ve Moshoeu o sahanın hakimi. Ama başka birşey üretemediler. Moldovan'ın üzerinden oynamaya çalıştılar. Duvar pası yapmayı denediler. Moldovan yüzü hep kaleye dönük olduğu için etkili olamadı. Her aldığı topu rakibe kaptırdı. Üretimi yoktu.

Fenerbahçe enteresan bir takım. Kendini oyun içinde hiç zorlamıyor. Maçı ciddiye almıyor. Minyatür oynar gibi yavaş bir tempoda oynuyorlar. Mücadele ve çabukluk yok. Biz Fenerbahçe'nin iyi oyunundan vazgeçtik, bu takımın maalesef maç kazanma hırsı da yok.

Sergen attığı iki klas golle maçı kazandırdı. Halil İbrahim'in yerine giren Faruk'un yaptığı ortaya güzel bir kafa vurdu. Hani Löw'ün hazır değil diye uzun süre oynatmadığı Sergen...

3 kez hücum eden bir takımdan gol yediler. Murat kendi kalesine bir gol attı. Hata olabilir. Ama benim için oyuna katkısı önemli. Sahada en çok çalışan ve koşan Dimas'tı. Löw'ün "Karnından sakat" dediği Dimas. Moshoeu da ilk golde büyük beceri gösterdi.

Skor 2-1 iken Bursa boş kaleye bir gol kaçırdı. O top döndü F.Bahçe adına gol oldu. Sergen, Boliç'ten aldığı topla çok kaliteli ve bilinçli bir gol attı. Oyunu çözen yine Sergen oldu. Sergen iyi ki kiralanmış ve iyi ki Moldova maçı oynanmış!

Baliç'i seyircinin neden yuhaladığını da anlamak mümkün değil. Adam ucuza alınmış, çok önemli galibiyetlerde rol oynamış, Bursa'dan gelin almış, ayrıca Bursaspor'un kasasına 9 milyon dolar kazandırmış. Sen bu adamı yuhalıyorsun. Ayıptır!

Spor Yazarları sayfasına geri gitmek için tıklayınız.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır