kapat

09.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aşk sarhoş etti...
Fransa Milli Takımı'nın ve Monaco'nun başarılı kalecisi Fabien Barthez ile dünyaca ünlü top model Linda Evangelista'nın büyük aşkı tüm hızıyla sürüyor

İki ünlünün büyük aşkı 8 ay önce başladı. Aktör Kyle McLachlan'la yaşadığı 3 yıllık beraberliğin bitiminden hemen sonra Fabien Barthez ile tanışan ünlü top model, sevgilisiyle aralarındaki yaş farkını da önemsemiyor. Barthez 26, Evangelista ise 32 yaşında. Monaco'da yaşayan sevgililer, Monte Carlo'da düzenlenen tenis turnuvasında tüm dikkatleri üzerlerine çektiler.

Monte Carlo'nun en şık restoranlarından birinde, çevrelerinde bulunan insanlara aldırmadan dakikalarca öpüşen ünlü çiftin birkaç hafta önce evlenecekleri dedikodusu yayılmıştı. Söylentilere göre Linda hamile ve önümüzdeki sonbaharda bebeği dünyaya gelecek. Barthez'in bir arkadaşı ise evliliğin söz konusu olmadığını açıkladı ve "Beraberliklerinden başka hiçbir şey onların umurunda değil. İkisi de son derece mutlu" dedi.

Linda Evangelista, her maçında sevgilisini tribünden izliyor ve maçları video kamerasıyla kaydediyor. Saint-Tropez'de bir gece kulübünde tanışan ve ilk görüşte birbirlerine aşık olan bu iki ünlünün aşkı medya mensuplarının da büyük ilgisini çekiyor. Gazeteci ordusu her an ünlü çiftin peşinde dolaşarak onların aşklarını kare kare görüntülüyor. Futbol otoriteleri ise Evangelista'nın aşkının Barthez'i çok iyi motive ettiğini söylüyorlar.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır