kapat

08.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Anadolu'da TRT sevinci
Yükselme Grubu'ndaki takımlar TRT'nin Birinci Lig maçlarının yayını için ihaleye girmesini sevinçle karşıladı. Yayın ihalesi, 11 Mayıs'tan 20 Mayıs'a ertelendi. 10 Mayıs'ta ise şartname açıklanacak

Birinci Lig maçlarının yayın ihalesine TRT'nin de katılacak olması, İkinci Lig Yükselme Grubu'nda Birinci Lig'e çıkmak için mücadele eden kulüpler arasında büyük sevinç yarattı. İki sezondur Yükselme Grubu maçlarını başarıyla yayınlayan TRT'nin bu girişiminin, Türk futboluna büyük katkı sağlayacağını belirten kulüp yetkilileri, futbolseverlerin yıllardır maçları şifresiz bir kanaldan izleme özlemi içerisinde olduklarını, bunun adresinin de TRT olduğunu belirttiler.

TRT'nin her kulübe eşit yer veren haber anlayışının maç yayın ilkesine de taşınacağını belirten Yükselme Grubu'ndaki kulüplerin yöneticileri, "Anadolu futbolundan en fazla haberi TRT veriyor. Futbolun şifreden kurtulma zamanı geldi" yorumunu yaptılar.

Bu arada Futbol Federasyonu, Birinci Lig maçlarının naklen yayın ihalesi 20 Mayıs'a alındı. Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Ufuk Özerten, Birinci Lig maçlarının naklen yayını için açılacak ihalenin, kulüplerden ve televizyon şirketlerinden gelen yeni öneriler nedeniyle 11 Mayıs'tan, 20 Mayıs'a alındığını, ihaleyle ilgili şartnamenin 10 Mayıs'ta açıklanacağını ve ihalenin İstanbul'da gerçekleştirileceğini belirtti.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır