kapat

08.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
VİŞNE TANELİ PUDİNG
5 kişilik
Yarım su bardağı Vişne Kompostosu
İki buçuk su bardağı süt?
1 paket Vanilya Aromalı Puding
1 paket krem şanti
1 su bardağı vişne tanesi

HAZIRLANIŞI
Bir buçuk su bardağı sütü ve yarım su bardağı vişne kompostosunu tencereye aktarın. 1 paket vanilya aromalı pudungi ekleyin. İyice karıştırın. Orta hararetli ateşte koyulaşana dek pişirin. Ateşin üzerinden indirdikten sonra soğuması için bir kenarda bekletin. 1 su bardağı sütle 1 paket krem şantiyi koyulaşana dek çırpın. Katılışması için buzdolabında yarım saat bekletin. Soğumuş olan pudungin üzerine krem şantiyi ekleyin. İyice karıştırın. İstediğiniz şekilde bir kalıba karışımın yarısını doldurun. Vişne tanelerini dizin. Kalan karışımı ilave edin. Buzlukta 3 saat bekletin. Donduktan sonra kalıptan çıkarın. Vişne taneleri ile süsleyerek servis yapın.
Aşçının notu:Vişne taneli pudungi kaselere de doldurabilirsiniz.

T A M E K
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır