kapat

08.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Avrupa mutlaka'
Sözleşmesinde "2 sene sonunda F.Bahçe'den 9 milyon dolara ayrılır" şeklinde bir madde olmadığını belirten Boşnak futbolcu, "Bir gün mutlaka Avrupa devlerinden birinde oynayacağım" diye konuştu

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Baliç, bir gün mutlaka Avrupa'da oynamak istiyor. Real Madrid'den aldığı teklife sıcak bakan Baliç "Böyle bir takımda oynamak istemeyecek futbolcu yoktur. Her futbolcunun bir hedefi vardır. Benim de hedefim Avrupa'daki büyük takımlardan birinde forma giyebilmek" şeklinde konuştu.

Sözleşmesinde "2 yıl sonunda Fenerbahçe'den ayrılırsa 9 milyon dolara serbest kalabilir" şeklinde bir madde bulunmadığını açıklayan Baliç, "Fenerbahçe'de oynamaktan memnunum. Ama Avrupa'ya da gitmek istiyorum. Bu sezon transferde kararı ben değil, başkan ve yöneticiler verecek. Eğer Avrupa'da oynarsam hem Türkiye, hem de Bosna Hersek'i başarıyla temsil edeceğime inanıyorum" dedi.

Löw ile iyi anlaştığını belirten Baliç, "Şimdiye kadar hiç bir hocayla sorunum olmadı. Zaten en iyisini yapmaya çalıştığım için bir sorun çıkması mümkün olmaz. Löw için de aynı şeyler geçerli. Sakatlıklar sebebiyle bu yıl istediğimiz performansa ulaşamadık. Bence takımda bir eksik yok" yorumunu yaptı.

Baliç, evliliği ile ilgili spekülasyonlara şu yanıtı verdi: "Eşimin basında fazla görünmesine gerek yok. Çünkü futbolu ben oynuyorum, eşim değil. Evlilikte futbolum değişmedi, hatta geliştirdi bile diyebilirim. Evliliğin gerekliliği futbolcuya göre değişir."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır