kapat

08.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Elim kolum bağlı
Yabancı transferi, geçen sezon gelişigüzel yapılmış. Bu sezon ise para kısıtlı. Galatasaray'ın başarısının nedeni yabancılar. Bu da kupa finalinde gözüktü!

Türkiye'ye geldiği günden bu yana hiçbir gazeteye özel röportaj vermeyen Beşiktaş Teknik Direktörü Feldkamp, siftahı SABAH Spor için yaptı ve takımıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. Kalli, "Briegel göreve başladıktan sonra da Ahmet Akçan görevine devam edecek. Uyumlu bir ekiple çalışmak istiyorum. Bütün hedefim gelecek sezon G.Saray'ı durduracak bir ekip oluşturmak. Bunun için iyi futbolcuların transfer edilmesi gerektiğini herkes biliyor. Üzerinde durduğumuz isimler var. Avrupa Şampiyonlar Ligi ve Türkiye'de başarı kazanmak için yabancı kontenjanımızı çok akıllı kullanmalıyız" ifadesini kullandı.Yönetimin süper yabancılar alacak durumda olmadığından yakınan Kalli, "Geçen sezon kulübün 20-25 milyon marklık bir transfer bütçesi varmış. Ve transferleri rahatlıkla yapmışlar. Ama bu sezon böyle bir rahatlık yok. Bütün bunlara rağmen şampiyonluğa oynayacak ve Avrupa Kupaları'nda başarı kazanacak bir takım yaratmak zorundayım" şeklinde konuştu.

Toshack'ın gidişinden sonra adeta bir enkaz devraldığını ima eden tecrübeli hoca, "Umarım, Beşiktaş taraftarı bu sezonki görüntünün faturasını bana çıkarmaz. Gelecek sezonun artıları ve eksileri benim haneme yazılabilir. Ama bir teknik direktör için sezon ortasında görevi kabul etmek de çok büyük cesaret sayılır" itirafında bulundu.

Bu arada SABAH'la birlikte ZDF'ye de röportaj veren Kalli, "Türkiye'den ilk teklif aldığımda, politik olaylar nedeniyle yakın çevrem "Sakın gitme" dedi. Ama gelmek konusunda beni Stumpf ve Erdal Keser büyük ölçüde ikna etti" yorumunda bulundu


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır