kapat

08.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Cimbom'a sambacı golcü
Bonservisi İtalya'nın Parma takımında olan Brezilyalı yıldızın G.Saray'a 1 yıllık maliyeti 220 bin dolar olacak. Teknik direktör Terim, genç yıldız için kaleci Taffarel'den de olumlu görüş aldı

Ligde üst üste üçüncü şampiyonluğuna koşan, hafta içerisinde Türkiye Kupası'nı kazanan Galatasaray, transferde de büyük düşünüyor. Maddi krize karşın en ekonomik şekilde kadrosunu güçlendirmeye çalışan sarı-kırmızılı ekibin teknik patronu Fatih Terim, Paris St.Germain'de yedek bekleyen Adailton'u transfer etmek için harekete geçti. Brezilyalı futbolcu için Taffarel'den de olumlu görüş alan Terim, Parma'nın malı olan Adailton'u 1 yıl için kiralayacak.

1997 yılında yapılan Dünya Gençler Şampiyonası'nda yıldızlaşan, gol krallığını kazanan ve 10 milyon dolara Parma'ya transfer olan 22 yaşındaki Adailton, kişisel sorunları yüzünden bir anda gözden düştü.

Terim'in genç yıldız için, "Sorunlarını biliyorum. Ama büyük bir yetenek. Ben onu adam ederim" dediği öğrenildi. Paris SG'de Simone'nin yedeği olarak sezonu geçiren ve 1 yıl için 220 bin dolara mal olacak olan Adailton'un çok yetenekli bir oyuncu olduğunu söyleyen Taffarel de bu transferin gerçekleşmesi için Terim'e yardımcı olacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır