kapat

08.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aileye değil kişiye özel şampuan...
Pantene Pro-V'nin halkı bilgilendirmek amacıyla düzenlediği "Saç Bakım Günleri"nde, yanlış uygulamaların altı da çiziliyor.

Pantene'in Saç Bakım Günleri'nden biri, 3-8 Mayıs tarihleri arasında Medya Plaza'da düzenlendi. Geliştirilen yeni besleyici bakım kompleksinin de tanıtıldığı Saç Bakım Günleri'nde, Dermatolog Dr. Tülin Uygur Derin kontrolünde ücretsiz saç analizi hizmeti de verildi.

Saç tipi ve şampuan seçimi konusunda bilgisiz olduğumuzu söyleyen Derin, hatalı şampuan seçimi ve sık şampuan değiştirmenin saça zarar verdiğine değinerek, şu uyarılarda bulundu: "Sabun kullanımı saçta artık bıraktığı için matlaşmaya ve kepeklenmeye neden olur. Sık şampuan değiştirildiğinde de uyum problemi yaşanır. Ayrıca boyalı ve permalı saçlar özel bakım gerektirir. Saç kremi ise, saç teli üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturarak, elektriklenmeyi önler ve saçı dış etkenlerden korur."

Toplumumuzda şampuan alırken, aileye yönelik bir şampuan seçildiğine de dikkat çeken Derin, bunun hatalı bir davranış olduğunu ve ailedeki her bireyin saç tipine göre seçim yapılması gerektiğini belirtiyor.

Pantene Pro-V Teknik Ürün Müdürü Mine Enüstün ise, Türkiye'de saç kremi tüketiminin, şampuan tüketimine oranla çok daha düşük olduğunu ve "Saç Bakım Günleri" ile halkı bu konularda bilinçlendirmeyi amaçladıklarını belirtti. Saçınızla ilgili her türlü sorununuz için Pantene'in Tüketici Hattı'nı arayabilirsiniz: (0216) 410 65 87.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır