kapat

08.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Audi yeni A4'le hızlı gidiyor
Audi'nin A4 modeli, yenilenmiş haliyle Türkiye'de satışa sunuldu. Fiyatı 10 milyardan başlayan Audi A4'ün Türkiye'ye gelen ilk serisi tükendi

Audi'nİn orta-üst seviye otomobil segmentindeki aracı A4, yeni ve gelişmiş haliyle Türkiye'de de yola çıkmaya hazırlanıyor. Audi'nin 1994 yılında ürettiği A4 modeli, yenilenmiş haliyle Türkiye'de fiilen satışa sunuldu. Nisan ayı ortasında ön satış programıyla Audi müşterilerine sunulan Audi A4'ün Türkiye'ye gelen ilk serisi tükendi. Mayıs sonunda gelecek olan ikinci seri içinse sırya girme işlemi devam ediyor.

Audi modellerinin Türkiye'de satışa sunulan son örneği olan A4'ün, yıl sonuna kadar satılması planlanan toplam 1.200 adetlik Audi içerisinde yüzde 40'lık pay alması bekleniyor.

5 yıl önce üretilen modelle dün satışına başlanan yeni A4, daha belirgin tasarım, iyileştirilmiş ve geliştirilmiş güvenlik sunumu, ince işçiliğe sahip iç kabin ve klima tesisetı ve daha yüksek performanslı yürüyüş takımıyla piyasaya sürüldü. Yeni Audi A4'ü piyasadaki benzerlerinden ayıran en önemli özellikleri, motor teknolojisinin yüksekliği ve çok gelişmiş güvenlik sistemi.

Daha geniş yan koruma barları, yeni tasarım kapı kolları ve kapı aynaları, daha geniş bir bagaj ve yenilenmiş yapısıyla arka stoplar 5 yıl önceki A4'e göre daha sportif olan yeni A4'ün görsel özellikleri.

Güvenliğin oldukça ön planda olduğu araçta, arka orta koltukta oturan yolcu hariç tüm yolcuların baş bölgesini kapsayan baş koruma hava yastığı, koltuklara monte edilen hava yastıkları da güvenlik ekipmanları arasında. Koltuklara monte edilen hava yastıkları ne tür etki olursa olsun koltukla beraber hareket ettiği için yandan çarpmalarda tam güvenlik sağlıyor. Ağustos ayında yeni modelleri Türkiye yollarına çıkarmayı planlayan Doğuş Otomotiv yetkilileri, Audi A4'ün tüketiciden büyük ilgi gördüğünü, talebin ancak yüzde 40'ına cevap verebildiklerini söylediler.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır