kapat

06.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Jet-Pa'nın oyunu
F.Bahçe yönetiminin Sergen'i bir yıl daha kiralama teklifini geri çeviren Jet-Pa,R.Madrid, Barcelona, Milan gibi kulüplere bu futbolcunun kasetlerini gönderdi

Bu sezon devre arasında Sergen'i İstanbulspor'dan satın alıp, karşılıksız olarak Fenerbahçe'ye kiralayan Jet-Pa, yıldız futbolcuyu Avrupa kulüplerine pazarlamaya çalışıyor. Sergen'in, F.Bahçe'de kalmak istediğine ilişkin açıklamalarından ve teknik direktör Joachim Löw'ün de, bu futbolcunun kalması yönünde rapor vermesinden sonra harekete geçen firma, Sergen'in son oynadığı karşılaşmaların kasetlerini ünlü İspanyol kulüpleri Real Madrid ve Barcelona ile İtalyan takımı Milan'a gönderdi.

Amaç daha fazla kâr
Menajerler aracılığı ile Sergen'in çok yüksek bir fiyata satmayı düşünen Jet-Pa yetkilileri, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuyu bir yıl daha kiralama fikrine kesinlikle sıcak bakmıyorlar. "Sergen'i İstanbulspor'dan oldukça yüksek bir para ödeyerek aldık" diyen firma yöneticileri, "Olaya biraz da ticari bakmak lazım. Biz Sergen'i başkalarının hizmetine sunmak için transfer etmedik. Bu işten kâr etmek istememizden daha doğal ne olabilir. Biz, Sergen'i ikinci yarıda bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye vererek, hem futbolcumuza hem de bu kulübe yeterince yarar sağladık" şeklinde !konuştular.

İç transferde tavan fiyat 600 milyar lira
Fenerbahçe yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi biten futbolcularına vereceği tavan fiyatı belirledi: 2 yıllık 1.5 milyon dolar (yaklaşık 600 milyar lira). Hiçbir futbolcuya bu rakamın üstünde fiyat vermeyecek olan yönetim, 1 yıllık sözleşmeler için de bu fiyatın yarısı olan 750 bin dolardan yukarı çıkmayacak. Ayrıca peşin para verilmeyecek. Ödemeler futbolcunun oynadığı maç başına yapılacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır