kapat

06.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ZEYTİNYAĞLI ENGİNAR
(2 kişilik)


Malzemesi
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
1 tatlı kaşığı şeker
4 adet dondurulmuş enginar
8 çorba kaşığı dondurulmuş garnitür
1 çay bardağı sıcak su, tuz

Üzerine:
Limon dilimleri

HAZIRLANIŞI
Tencereye zeytinyağını alın.
Limon suyunu ekleyin.
Şekeri ilave edin.
Karıştırdıktan sonra 4 adet dondurulmuş enginarı tencereye dizin.
Bir çorba kaşığı yardımıyla dondurulmuş garnitürleri enginarların ortasına koyun.
Yeterince tuz serpin.
1 çay bardağı sıcak suyu tencereye aktarın.
Kısık ateşte enginarlar yumusayıncaya dek pişirin.
Soğuttuktan sonra üzerini limon dilimleriyle süsleyerek,servis yapın.


T A M E K
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır