kapat

06.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Beşiktaş taarruzu
Siyah-beyazlı yöneticiler önce Feldkamp'ın yardımcılığı için prensipte anlaştıkları Briegel'in işini resmen bitirdiler, sonra Nürnberg'li Van Eck'in menajeri Bern Klatt ile masaya oturdu

Beşiktaş Teknik Direktörü Feldkamp'ın yardımcısı olarak Hans Peter Briegel ile resmen anlaştı.

Beşiktaşlı yöneticiler Fahrettin Curoğlu ve Tankut Dinç, dün hem Briegel ile anlaşma yapmak hem de Kalli'nin istediği, Kaiserslautern'in stoperi Oliver Schaefer, Nürnberg'in Hollandalı liberosu Rene Van Eck ve Çek golcü Pavel Kuka'nın menajerleriyle görüşmek için Almanya'ya gittiler.

Nürnberg-K.Lautern maçını izlediler
Briegel ile kısa bir görüşme yaptıktan sonra resmen anlaşmayı da tamamlayan Curoğlu ve Dinç daha sonra Hollandalı libero Rene Van Eck'in menajeri Bern Klatt ile masaya oturdular. Klatt ile yapılan görüşmeden sonra iki yönetici Nürnberg-Bayer Leverkusen maçını izlemeye gittiler.

Fahrettin Curoğlu ve Tankut Dinç bu maçta Eck'in yanısıra Nürnberg'in Çek golcüsü Pavel Kuka'yı da izlediler. Beşiktaş ayrıca Kaiserslautern'den forvet Jurgen Rischen ile de ilgileniyor. Siyah-beyazlı yöneticiler bugün, Van Eck ve Pavel Kuka'nın menacerlerinin yanısıra daha önce Briegel'in görüştüğü gurbetçi futbolcularla da masaya oturacaklar.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır