kapat

06.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Kötünün kötüsü

F.Bahçe, geçen maçta elde ettiği avantajı yitirdi. Her iki teknik adamın da hata üstüne hata yaptığı maç sonunda, kadro derinliği ve zenginliği olan Tofaş, rakibinden daha da kötü olmasına rağmen karşılaşmayı kazandı.

İki seneden bu yana yazıyoruz. Tofaş antrenörü, kulübünün ve oyuncularının değerini halen anlayabilmiş durumda değil. Tofaş'ın hakettiği basketbol bu olmamalı. F.Bahçe'nin ise elindeki kadrosunu mazeret olarak göstermekten başka dayanacağı hiçbir şey kalmadı. Deplasmanda rakibini yeneceksin durumu 1-1 yapacaksın, avantajı İstanbul'a taşıyacaksın. Sonra eline geçirdiğin fırsatı tepeceksin. Şimdi çabala dur iki maç üst üste kazanmak için.

Her iki takım da sahaya savunma gayretinin ötesinde hiçbir şey yansıtamadı. Hücumda ise Tofaş'ın, ısrarla topu Griffith'e geçirmeye çalıştığı dönemlerde; Fener yardım getirmesine karşın sayı bulacak oyuncuyu çıkartamadı. F.Bahçe ise sadece İbrahim'le sayı bulma çabası içinde kalınca, her iki tarafın da zaafiyetleri bir kez daha ön plana çıktı.

Hele maçın son 3 dakikasında her iki kenar yönetimin de yaptığı oyuncu değişiklikleri öylesine hatalıydı ki, maçı rakibe hediye etmek için uğraştılar.

Spor Yazarları sayfasına geri gitmek için tıklayınız.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır