kapat

06.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Ümitsiz aşk

Ümitsiz bir aşk Beşiktaş aşkı... Kalecisi genç ve tecrübesiz. Selami'nin iki l'lisini orta saha diye almışız defansa yamamışız. Alpay diye bir stoper var, rakip atak yapmış adam 18'in içinde yatıyor. Ofsaytı bozuyor. Allahtan Okan'ın vuruşu direkte. Yıllardır defans oynuyorsun be adam! Bu sahte sakatlık numaralarını kendi ceza sahanın dışında yap.

İstatistiklere bakıyoruz. G.Saray Hagi'siz kaybetmemiş. G.Saray Hagi ile de kaybetmiyor. Çünkü sistemleri var. Sakat ve cezalı futbolcular Cimbom için sorun değil. Çünkü alternatifleri var. Defansları tandem. Orta sahada Emre, Suat, Ergün ve Ümit çalışkan. Hakan'ın yanında oynayan Okan bazen dönüp orta sahasına yardım ediyor.

Yasin oyunun ilk yarısında stoper gibi. Çünkü kontrol etmekte sorumlu olduğu Okan, forvette oynuyor. Stoper oynamasına alıştığımız Tayfur orta sahada Ümit'i kontrol ediyor. Adam markajı için oyuncularının mevkilerini değiştirmiş Beşiktaş. Bunlar adamlarını kaçırınca gereksiz faullerle kart görüyorlar.

Beşiktaş'ın son haftalardaki futboluna bakarsak jübileyi en son yapacak olan adam Şifo Mehmet. Diğerleri hiçbir şey yapmıyor, bari jübile yapsınlar. Yaşına değil futboluna bakalım artık futbolcularımızın... En genci Yasin tecrübeli gibi oynuyor. Beşiktaş bu sezon transferde fazla zorlanmayacak. Bu takımdan, para ederlerse istediğini sat. Kimi alırsan al, istediğin yerde oynat.

Mayıs ayı gelmiş. İnönü'de bir garip rüzgâr. Nerden estiği belirsiz. Fırtına ol rü!zgâr. Hortum ol. Değiştir artık Beşiktaş'ta bazı şeyleri. Yerle bir et, evsiz, barksız bırak Beşiktaş'ın adını lekeleyenleri.

Spor Yazarları sayfasına geri gitmek için tıklayınız.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır