kapat

06.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bebeğim ve Biz dergisi 3. yaşını kutladı
1996 yılının Nisan ayında anne ve babalarla buluşan Bebeğim ve Biz dergisi çalışanları, 3. yaşını doldurmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor.

Okuyucularıyla sürekli iletişim içinde olan Bebeğim ve Biz, derginin içeriğini oluştururken, anne-babalardan aldığı olumlu eleştirileri ve önerileri değerlendiriyor. Böylece tüm hatlarıyla Türk insanına hitap eden bir dergi hazırlıyor. Ayrıca dergiyle birlikte verilen kitapçıklar ve posterler de anne-babalar için bir rehber niteliği taşıyor.

Bebeğim ve Biz'de, anne adaylarının ve çocukların psikolojik ve fiziksel gelişimlerinin yanı sıra tıp dünyasındaki gelişmeler, yenilikler, ünlülerle röportajlar, aile içi iletişim, güzellik, dekorasyon, moda sayfaları ve daha birçok ilgi çekici konu bulunuyor. Yani bir ailenin ihtiyacı olan tüm bilgiler Bebeğim ve Biz'de yer alıyor.

Her zaman çocuğun ortak bir paylaşım olduğunun üzerinde duran ve anne-babalara çağdaş örnekler veren Bebeğim ve Biz, derginin piyasaya çıkışından bugüne kadar bu konuda çok olumlu gelişmeler yaşandığını ve erkeklerin de artık hamilelik dönemi, doğum, bebek bakımı ve psikolojisi konusunda tecrübe edindiklerini vurguluyor. Toplulumuzda artık "annesinin çocuğu" imajı yavaş yavaş silinmeye başlıyor. Çocuk sahibi olmak isteyen eşler bilinçli bir şekilde, doğuma birlikte hazırlanıyor, bebek doğduğunda onun bakımını paylaşıyor ve mutlu bir aile olmanın keyfini yaşıyorlar.

Bunda Bebeğim ve Biz dergisinin büyük katkıları olduğuna inanıyoruz. Tabii buna inanan sadece biz değiliz, dergiyi takip eden doktorlar, okurlar ve ünlüler de bizlerle aynı görüşü paylaşıyorlar. İsterseniz, hep birlikte Bebeğim ve Biz dergisinin, 3. yılı dolayısıyla doktorlardan, ünlülerden ve okurlarından, kendi dergileriyle ilgili aldıkları görüşlere bir göz atalım...

"Annemin öğütleri"
Şebnem-Kaan Yakuphanoğulları

"Derginizin başarılı çalışmalarıyla uzun yıllar aramızda olmasını diliyoruz. Ben kendi adıma (Kaan bunun biraz dışında) derginizdeki bilgileri her zaman annemin öğütleri kadar can kulağıyla dinledim. Dileriz Türkiye'de sağlıklı çocuklar yetiştirmeye yardımcı olan Bebeğim ve Biz dergisi, yeni nesillere de aynı katkıda bulunur."

"Babalar da okumalı"
Şevval Sam Tekin

"Bebeğim ve Biz dergisi bebek büyüten anne-babalara pratik bilgiler veriyor. Bu yeni anne-baba olanlar için çok önemli. Çocuğu olan herkesin en azından ilkokula başlayana kadar Bebeğim ve Biz dergisini okuması gerekir. Çünkü sadece çocukla ilgili değil verdiği bilgiler, aileyle ilgili, insan psikolojiyle, hamile psikolojisiyle ilgili harika bilgiler var. Dergiyi erkeklerin de okuması gerektiğini düşünüyorum."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır