kapat

06.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Görkemli açılış
Dekorist '99 Fuarı'nın Dolmabahçe'deki muhteşem açılış kokteyli seçkin davetlileri biraraya getirdi. Fuar 9 Mayıs'a kadar sürecek.

Okan IŞIK

KÜSAV danışmanlığında Elit Fuarcılık tarafından düzenlenen Dekorist '99 Dekorasyon ve Aksesuar Fuarı, Dolmabahçe Kültür Merkezi'nde düzenlenen görkemli bir kokteyl ile açıldı. 9 Mayıs tarihine kadar sürecek fuarda tekstilden mobilyaya, çeşitli ev ve bahçe aksesuarlarına kadar uzanan geniş bir yelpazedeki yerli, yabancı ürünler sergileniyor. Bu güzel gecede Küsav ve İde Fuar'ın başkanlığını yürüten Çiğdem Simavi, her zaman olduğu gibi konukları kapıda karşılayıp hepsi ile tek tek ilgilendi. Davetliler arasında Çiğdem Simavi'nin özel konuğu Alman Prensesi İra Won Furstenberg ve İngiltere'nin ünlü iç dekoratörlerinden Lady Henrietta Spencer de bulunuyordu. Ayrıca Aslı Üstünkaya, Merve Kurtepeli, Belma Simavi, Aslı Ilıcak, Gülsen Işık ve Ferhunde Verdi gibi sosyetenin tanınmış isimleri, şık kıyfaetleri ile bu özel gecede göz kamaştırdı.

Fuar boyunca İtalyan, Fransız, İspanyol, İngiliz ve Uzakdoğu ürünü mobilyalar, özgün ve otantik tasarımlar, perdelik kumaşlar, aydınlatma elemanları, duvar kağıdı ve bordürleri, seramikler, hasırlar, yatak odası takımları ve masa sandalye tasarımlarından oluşan zengin koleksiyonlar ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır