kapat

06.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Senfonik Rock'a Turkcell desteği
Türkiye'nin ilk 'Rock Opera'sını sahneleyen Ankara kökenli 'Young Pals' müzikal drama grubu, İstanbul seyircisinin karşısına çıkıyor

BUGÜNE kadar Türkiye'de 4 özgün müzikal eser sahneleyen 'Young Pals' müzikal drama grubu, 'senfonik rock' tarzındaki müziği ile ve 33 kişilik geniş sahne kadrosu ile Turkcell sponsorluğunda Galatasaray Rotary'lerinin düzenlediği gençlik forumunun bir parçası olarak sahne alacak. Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü'nde düzenlenen gösteri 8 Mayıs, Cumartesi günü saat 15.30'da.

1989 senesinde kurulan Young Pals müzikal drama grubu, 1995 senesinde Türkiye'nin ilk Rock operası olan "Gods" müzikalini sahneledi. Ünlü müzik topluluğu Abba'nın yaşamını konu alan "Swedish Style" müzikalini 1996 senesinde sahneledi ve bu çalışma ile grup İsveç-Türk kültürel işbirliği projeleri için çalışmalarına başladı. Danimarka ve İzlanda'da uluslararası müzik festivallerine katılan grup, Türkiye'de 4 özgün müzikal eser sahnelemiş, 50'nin üzerinde yapıma imzasını atmış. Merkezi Ankara'da bulunan grubun İzmir, Paris ve Stockholm'de çalışan grupları kültürel girişimlerine devam etmektedir. Young Pals, grup kompozitörü Ayhan Şahin ve grup elemanlarına ait olan İngilizce ve Türkçe eserlerle ilk kez İstanbul izleyicisinin karşısına çıkacak.

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü

Tarih: 8 Mayıs 1999-Cumartesi Saat: 15.30


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır