kapat

30.04.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Beğenmeyen gider'
Süren, "2 yıl önceki paraları vermemiz mümkün değil. Kulübün durumu ortada... Toplu iş sözleşmesi yapmıyoruz ki, taban-tavan fiyat olsun. Okan, Fatih ve Arif'i bırakmayı kesinlikle düşünmüyoruz" dedi

Üst üste 3. kez lig şampiyonluğuna yürüyen G.Saray'da, Başkan Faruk Süren, yaklaşan transfer dönemi öncesinde şok açıklamalarda bulundu. Süren, ortalıkta dolaşan rakamların mantıkdışı olduğunu savunurken, "İç transferde tavan fiyatın 600 milyar olacağı söyleniyor. Biz toplu iş sözleşmesi yapmıyoruz ki, taban veya tavan fiyat olsun. Bizim futbolcularımız Türkiye'nin en kaliteli kadrosunu oluşturuyor. Sözleşmesi bitenlerle taban-tavan ayrımı yapmadan teker teker konuşacağız. Herkes ne hakettiyse onu alacak" dedi.

Kulübü'n mali durumunun ortada olduğunu dile getiren Süren, "Son 2 yılda rakamlar çok uçtu. Bu sene hiçbir kulüp geçtiğimiz senelerde ödediği paralara ulaşamaz. Elimizden gelen en iyi şartları sunarız. Beğenen kalır, beğenmeyen gider" dedi.

Okan'ı ayrı bir yere koyan Süren, "1.5 senedir inanılmaz oynuyor. Onu bırakmayı aklımızdan bile geçirmiyoruz. Fatih Terim, Okan, Arif ve Fatih gibi oyuncuların bırakılmasını istemiyor. Onun istediği gibi davranacağız. Gitsin dediklerini satacağız. Artık şampiyonluk G.Saray seyircisine yetmiyor. İki sene önce 30 bin kişiye oynuyorduk. 3. şampiyonluğa gidiyoruz, şahane oynuyoruz ama 15 bin kişi bizi izliyor. Demek ki, hedef büyütmeliyiz" yorumunda bulundu.

Süren, Özhan Canaydın'ın yönetime girmeyi kabul etmemesiyle ilgili de şunları söyledi: "Onun planları başka. Uzun süredir ikna etmeye çalışıyorduk, olmadı. Yine de çok güçlü bir yönetim oluşturacağız."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır