kapat

30.04.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Schatzberg ve Kiarostami aramızda
Alfred Hitchcock'larda ekrana sık sık gelen "The Man Who Knew Too Much-Çok Bilen Adam" var, ülkemizde gösterildiği "Tehlikeli Adam" adıyla...

İlginç, ama çok görülmüş bir klasik (Alkazar, 15-21.30). Mario Monicelli'nin filmleri, günün en iyileri arasında: keskin bir toplumsal güldürü olan "Dostlarım" ve dayanılmaz soygun komedisi "Bilinmeyen Kişiler" (Atlas, 12 ve 18.30)

Altın Lale'de iki az bilinen film var: müzik ve dostluk üzerine İspanyol filmi "Bülbüllerin Teri" ve sirk fonu üzerinde bir ikizler rekabetini anlatan Fin yapımı "Ateş Yutan" (Emek, 15 ve 21.30). Amerikan ustası Jerry Schatzberg iki filmiyle karşımızda: "Buluşma" ve en iyi filmi sayılabilecek olan "Korkuluk" (Emek, 12-18.30). Sanatçı 18.30 seansında seyirciye de sunulacak. Şaşırtıcı Alman sinemacısı Tom Wyker'in merakla beklenen "Koş Lola Koş" isimli filmi (Atlas, 15-21.30) günün diğer seçenekleri.

İlgiyle izlenen İran sinemasının sanatçıları, başta Abbas Kiorastami, bu sabah 11'de The Marmara Oteli'nde basının karşısına çıkacaklar.

ATİLLA DORSAY


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır