kapat

30.04.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'PKK kazanamazdı'
İçişleri Bakanı Cahit Bayar, PKK'nın bittiğini söyledi

1 Mayıs kutlamaları için de geniş önlemler alındığını söyleyen İçişleri Bakanı Cahit Bayar'a göre, PKK seçime girse kazanamazdı. Terör örgütünün sona yaklaştığını belirten Bayar "PKK olayını bir partiye bağlasaydık faraza, o partinin seçim kazanma şansının olmadığını görürdük" dedi.

Apo'nun yakalandığı, iki seçimin birarada yapıldığı bir dönemde bakanlık yapmanın zor olduğunu vurgulayan Bayar, "Görevimi alnımın akıyla teslim edeceğim" dedi. Emniyet birimlerinin son dönemde terör örgütlerine karşı büyük başarılar sağladığını belirten Bayar, terör mücadelesinin terör bitene kadar süreceğine söyledi. Kandırılmış gençleri teslim olmaya çağıran Bayar, "PKK olayını bir partiye bağlamış olsaydık faraza o partinin seçim kazanma şansının olmadığını görmüş olurduk. Bu seçimde olduğu gibi. Bu barajın yüksekliğiyle filan da ilgili değildir" dedi.

Güvenli 1 Mayıs
1 Mayıs'ın tüm dünyada bahar bayramı olarak kutlandığını vurgulayan Bayar, bizde de kutlanmasının bir Anayasal hak olduğunu söyledi. 1 Mayıs kutlamalarını yasaklamak yaklaşımında olmadıklarını belirten Bayar, tüm illeri tedbirli olunması için uyardıklarını söyledi.

ÜNSAL ERGEL


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır