kapat

30.04.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Koç Topluluğu'nda yeniden yapılanma
Koç Topluluğu dayanıklı tüketim Grubu'nda yeniden yapılanmaya gidiyor

Koç Topluluğu uluslararası rekabet koşullarına uyum ve müşteri ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilmek amacıyla iki yeni uygulama başlatıyor. 1 Mayıs 1999 tarihinden itibaren başlayacak uygulamalardan ilki Beko'nun dış temsilcilikleriyle ilgili olacak. Koç Topluluğu'dan yapılan açıklamaya göre, daha önce Topluluğun Dış Ticaret Grubu'na bağlı olarak faaliyet gösteren Beko'nun Almanya, Fransa, İngiltere ve Polonya'daki dış temsilciliklerinin Dayanıklı Tüketim Grubu'na bağlı olarak faaliyet göstereceği ifade edildi. Dayanıklı Tüketim Grubu şirketlerinin yönetimlerinde, verimliliğin artırılması ve entegrasyonun sağlanması amacıyla yeniden yapılanmaya gidileceğinin belirtildiği açıklamada şöyle denildi: "Şirketler, üretim ve teknoloji aktiviteleri ile pazarlama ve satış aktivitelerinin merkezi olarak koordinasyonunu temin etmek üzere yapılanacak. "

Koç Topluluğu'nun geleneksel Spor Şenliği'nin 11'incisi bugün başladı. Koç Topluluğu Kurucusu Vehbi Koç'un "iş adamının çalışmasında dengeli olması, çalışma ile birlikte sporunu, eğlenmeyi bırakmaması gerektiği" düşüncesiyle başlattığı Spor Şenliği'ne bu yıl 65 Koç Topluluğu şirketi çalışanlarından 2 bini aşkın sporcu katılacak. Mini futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve tenis branşlarında müsabakalar yapılacak.

Arçelik'te atamalar
Arçelik'de 4 yeni genel müdür yardımcılığı unvanı oluşturuldu. Yeni düzenlemeyle, Ahmet Sakızlı Çamaşır Makinesi, Oğuzhan Öztürk Buzdolabı, Şemsettin Eksert Bulaşık Makinesi ve Tuğrul Fadıllıoğlu Küçük Ev Aletleri Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacaklar. Öte yandan Genel Muhasebe Yöneticisi Ali Tayyar da, Mali Genel Müdür Yardımcılığı'na getirildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır