kapat
SABAH ONLINE DIS HABER

PAZAR 19 NİSAN 1998



Çocuklarını kaçıran adama hapis

Eşinden boşandıktan sonra, iki çocuğunu annelerinden kaçıran Amerikalı baba, 21 yıl sonra yakalandı. Sahte bir adla yaşamını sürdüren milyarder babanın çocuklarına yıllarca "Anneniz siz küçükken öldü" yalanını söylediği anlaşıldı.



Pol Pot yakıldı

Kamboçya'da, kalp krizinden öldüğü açıklanan Kızıl Kmerler'in tarihi lideri Pol Pot'un cesedi dün yakıldı.



Blair, Ortadoğu'da

Avrupa Birliği Dönem başkanı sıfatıyla Ortadoğu turuna çıkan İngiliz Başbakanı Tony Blair, Mısır'da yaptığı konuşmada İsrail-Filistin sorunun çözümünde iki taraf arasında imzalanan anlaşmalara uymanın öncelikli olduğunu belirtti.



Havel'e yeni ameliyat

Kalın bağırsağındaki rahatsızlık nedeniyle geçen Salı akşamı acil olarak ameliyat edilen Çek Cumhurbaşkanı Vaclav Havel, ateşinin yükselmesi ve nefes darlığı çekmeye başlaması nedeniyle dün yeniden ameliyat edildi.



Uçakta taciz

İngiltere'den Amerika'ya gitmekte olan bir yolcu uçağında bir kabin görevlisini taciz eden İngiliz'in pasaportuna bir yıl el konuldu ve 11 bin 280 dolar (yaklaşık 2.8 milyar lira) tazminat ödemeye mahkum edildi.



Kapitalizme 100 yıl

Küba'nın komünist devlet başkanı Fidel Castro, kapitalizme 100 yıllık bir ömür biçti.



Uçakları da sürükledi

Amerika'nın Alabama, Tennessee ve Kentucky eyaletlerini yaklaşık sekiz gündür etkisi altına alan iki kasırga taş taş üstünde bırakmadı.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakki saklidir)
Bu sayfa YORE Yorum ve önerileriniz icin: editor@sabah.com.tr