Hoşgeldin Ramazan
Ramazan Sofrası
Sağlık Rehberi
Rehber Kitaplar
Hikmetli Sözler
Ramazan Fetvaları
İmsakiye
Ramazan Nüktesi
Beyaz Hoca
Eski Ramazanlar
İslamın Altın İlkeleri
  -
  Sabah Gazetesi
  Günaydın Gazetesi
Ramazan Sofrası
Piliç kaymaklı
Zeytinyağının içine ezilmiş sarmısağı, limon suyunu, kekik, pulbiber ve karabiberi koyun ve karıştırın. Hazırlanan sosa butları batırın ve harmanlayın. Kapağını kapatın ve buzdolabında yarım saat bekletin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Kaymakla birlikte servis yapın.

MALZEMELER (6 kişilik)
* 1 paket kemiksiz tavuk budu
* 4 çorba kaşığı zeytinyağı
* 3 diş sarmısak
* 1 limonun suyu
* 1 çorba kaşığı kekik
* 1 çay kaşığı pul biber, karabiber
* 1 rulo kaymak
 
Köfteli tarhana
  Tarhanayı 2 saat önceden biraz su ile ıslatın. Tencereye 1 kaşık yağ koyun, kızınca domates püresini koyarak 1-2 dakika soteleyin. 4 su...devamı
 
Bardak mantısı
  Bir kabın içine kibrit kutusu kadar mayayı koyun. Üzerine 1 su bardağı ılık suyu ekleyerek mayayı eritin. 1 çorba kaşığı eritilmiş ve...devamı
 
Somun böreği
  Bayat ekmekleri önce dilimleyin, sonra kesme şeker gibi kesin. Isıya dayanıklı kare ya da dikdörtgen kenarlı küçük bir tepsiyi yağlayıp,...devamı
 
Kazandibi
  Soğuk süte nişasta ve pirinç ununu koyun, karıştırarak orta ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Şekeri ekleyerek karıştırın,...devamı