Hoşgeldin Ramazan
Ramazan Sofrası
Sağlık Rehberi
Rehber Kitaplar
Hikmetli Sözler
Ramazan Fetvaları
İmsakiye
Ramazan Nüktesi
Beyaz Hoca
Eski Ramazanlar
İslamın Altın İlkeleri
  -
  Sabah Gazetesi
  Günaydın Gazetesi
Ramazan Sofrası
Bahriyeli balık
Bir tencerede 1 kaşık unu ve yağla kavrun. Patates ve havuçları küp küp doğrayıp, ekleyin. Kereviz yaprağını kıyıp ilave edin ve 1-2 kez çevrin. Doğranmış mantarı koyun. Üzerine domates rendeleyin. Sarmısak koyup defne yaprağı ve tane karabiber ile hepsisi harmanlayın. Üzerine balıkları yerleştirip kısık ateşte 15 dakika pişirin. Üzerine bir fincan süt gezdirilip, bol maydanoz ve kaşar peynir rendesi serpip, servis yapın.

MALZEMELER
* 2 adet mezgit fileto
* 2 tane domates
* 1 su bardağı mantar
* 2 çorba kaşığı kaşar peyniri rendesi
* 1 havuç
* 1 patates
* 1 dal kereviz yaprağı
* 1 defne yaprağı
* 5 tane tane karabiber
* 2 diş sarımsak
* Yarım demet maydanoz
* 1 kahve fincanı süt
* 1 çorba kaşığı un
* 1 çorba kaşığı yağ
 
Köfteli tarhana
  Tarhanayı 2 saat önceden biraz su ile ıslatın. Tencereye 1 kaşık yağ koyun, kızınca domates püresini koyarak 1-2 dakika soteleyin. 4 su...devamı
 
Bardak mantısı
  Bir kabın içine kibrit kutusu kadar mayayı koyun. Üzerine 1 su bardağı ılık suyu ekleyerek mayayı eritin. 1 çorba kaşığı eritilmiş ve...devamı
 
Somun böreği
  Bayat ekmekleri önce dilimleyin, sonra kesme şeker gibi kesin. Isıya dayanıklı kare ya da dikdörtgen kenarlı küçük bir tepsiyi yağlayıp,...devamı
 
Kazandibi
  Soğuk süte nişasta ve pirinç ununu koyun, karıştırarak orta ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Şekeri ekleyerek karıştırın,...devamı