kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Miniklerle ilgili merak ettiğiniz her şeyi bulabileceğiniz kitap 16 YTL’ye satışa çıktı.

Artık anne ve baba olmanın da kitabı var

'Anne ve baba olmak zordur ve el kitabı yoktur' kavramı artık tarihe karışıyor. Dan Sandra Harkin Gookin çiftinin yazdığı 'Çocuk Bakımı For Dummies Meraklısına' adlı kitapta çocuklarla ilgili her şey var..
Okul bitti, iş hayatına atıldınız şimdi sıra geldi evlenip çocuk sahibi olmaya... Ama sizin zihninizi şu soru içten içe kemiriyor: 'Ya iyi bir anne ya da baba olamazsam?' İşte tam da böyle düşünenler için Doğan Kitap'tan ilginç bir çalışma yayımlandı. İsmi 'Çocuk Bakımı For Dummies Meraklısına'. Kitabın yazarları gerçek hayatta da evli olan Sandra Hardin ve Dan Gookin çifti.

30 bölümden olşuyor
Şu sıralar dört erkek çocukla baş etmeye çalışan ikili, tüm korkularını ilk çocukta yendikten sonra bu çalışmayı hazırlamaya karar verdiklerini söylüyor. Kitabın içerisinde miniklerle ilgili merak ettiğiniz her konu 30 bölümde anlatılıyor. Kitapta, bebeği tutmak ve kucağa almak kitabın en önemli başlıkları arasında sayılıyor ama her şey bununla da bitmiyor. Anne sütü, bebek bezi, uyku, büyüme ve gelişme meselesi ayrıntılarıyla ele alınıyor. Çocukların fiziksel ihtiyaçları, sağlığı ve güvenliği de ayrı ayrı konular halinde irdeleniyor.

Okunması kolay!

'Çocuk Bakımı For Dummies Meraklısı'na isimli kitabın içinde ebeveynlerin birbirine karşı nasıl davranması gerektiğine de değiniliyor. İyi bir eş olmanın kuralları, tutarlı bir ebeveyn olma durumu da anlatılıyor. Kitap, okuması kolay, neşeli ve bilgilendirici.
Haberin fotoğrafları