kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Adeta düşman oldu... Anne Lynne Spears, en kötü zamanlarında kızı Britney’yi yalnız bıraktı. Hatta velayet davasında eski damadının tarafını tuttu.

Şöhret için rol çalan anneler!

Marilyn Monroe, Lindsay Lohan, Demi Moore, Britney Spears... Hepsinin ortak bir noktası var: Kendileriyle yarışan anneleri! Çocuklarının şöhretinden tatmak isteyen anneler, aslında onları sadece mutsuz ediyor..
Dünyaca ünlü yıldızlar kameralara hep gülümseyerek poz verir. Özellikle de aileleri yanlarındaysa, ne kadar mutlu olduklarını anlatmaya çalışırlar. Oysa genelde bu gösterilerde hafif bir zorlama hakimdir. Çünkü çoğunlukla ünlü yıldızlar, hiç de göründüğü gibi mutlu bir aile yaşantısına sahip değildir. Hele de yıldız bir kadınsa ve hırslı bir anneye sahipse...

KIZLARI PAHASINA
Arka planda kalmayı sevmeyen anneler; yoksul günleri geride bırakınca çektikleri acının intikamını almak, kızlarının gölgesinden çıkıp spot ışıkları altında şöhreti birinci elden tatmak istiyorlar. Kızlarını kaybetme pahasına olsa bile... Marie Claire dergisi de; anneleriyle problem yaşayan ve kariyerleriyle olduğu kadar hayatlarının vazgeçilmezi olan bu kadınlarla da uğraşmak zorunda kalan yıldızları masaya yatırdı... Annesiyle problem yaşayan yıldızların başında, sansasyonel hayatını bir türlü düzene koyamayan Britney Spears geliyor. Spears, yedi yıl önce annesi Lynne Spears ile ortaklaşa kaleme aldığı anı kitabı 'Britney Spears Heart to Heart'da (Britney Spears ile Kalpten Kalbe), anne-kız ne kadar mükemmel bir ilişkiye sahip olduklarını anlatıyordu. Hatta kitabın arka kapağında Lynne, 'Sadece Britney'nin annesi değil, aynı zamanda en yakın arkadaşı' diye tanımlanıyordu. Şu an ise; oldukça dramatik kavgaların, suçlamaların, hakaretlerin ardından anne- kız konuşmuyorlar bile. Britney, paparazzilerle savaşında, çocuklarının velayet davası döneminde hep yapayalnızdı. Çünkü 'en yakın arkadaşı' annesi Lynne Spears ortada yoktu. Aslında 'ortada yoktu' demek çok da doğru olmaz. Çünkü anne Spears, çocuklarının velayet davası sırasında, kızı Britney'nin değil, eski eşi Kevin Federline'ın tarafını tutarken ortaya çıkmıştı en son.

GÜNLÜĞÜNÜ SATTI
Hollywood'un güzel yıldızlarından Meg Ryan da, Dennis Quaid ile evliliğine karşı çıkan annesi Susan Jordan ile 1990 yılından bu yana konuşmuyor. Küslüğün ardında başka bir neden olup olmadığı sorulduğunda ise Ryan'ın tek dediği; "Çok uzun bir hikaye" oluyor. Doğar doğmaz şöhretle tanışan Drew Barrymore da hayatını; küçükken günlüklerini satan, kendisi Playboy'a poz verdikten hemen sonra aynı dergiye soyunan annesi Jaid ile bir küs bir barışık sürdürüyor.