kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kırmızıgül: 'Aşka Sürgün' dizisi için gittiğimiz Kuzey Irak'ta çekilen bu fotoğraf, internette farklı lanse ediliyor.

Başarımızı kıskananlar beni karalamak istiyor

* 'Beyaz Melek'in Doğu'yu iyi, Batı'yı kötü gösterdiği şeklinde eleştiriler oldu...
Hiç ilgisi yok. Filmi seyredenler herhalde o anda telefonla filan konuşuyorlardı! Benim filmimdeki karakterlerin yüzde doksanı Batılı. Hepsi de çok iyi. Neresi kötü görünüyor ki? Biz 'Doğu' demiyoruz, 'Anadolu' diyoruz. Filmin en sonunda "Anadolu'da bulunan huzurevleri" deniyor.

* Filminize yöneltilen eleştiriler sizi kızdırıyor mu?
Ben yaptığım filmin her karesine, her milimetresine kadar arkasındayım. Eleştiriler yeter ki bu yönde olsun, kim ne derse tartışmaya hazırım. Son günlerde film yeniden ivme kazanınca; internette benim Kuzey Irak bayrağının önünde çekilmiş resmim dolaşmaya başladı! PKK bayrağı diye gösteriyorlar. 'Aşka Sürgün' dizisinin çekimi için gitiğimizde, sınır kapısında pasaport işlemlerimiz yapılırken çekilen resim bu! Namussuzlar beni hedef haline getiriyor. Allah onları bildiği gibi yapsın! Bunu yapan da 'Beyaz Melek'in başarısını kıskanan, bu filmle uğraşan insanlar.

* Sizi ayrımcı gibi mi göstermeye çalışıyorlar?
Ne yapmaya çalışıyorlar bilemem. Ben bu ülkede kardeşlik, barış türküleri söyleyen, halkların kardeşliğinden yana olan şarkılarla tanınan bir insanım. Hayatım boyunca ayrımcılık yapmadım. Ama böyle saçma şeylerle beni yıpratacağını sanan zavallılar var.