kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Eski sevgililerimle prensip icabı görüşmem

* Sizi hiçbir zaman sevgilinizle görmedik. Sanki hiç sevgiliniz olmuyor gibi bir durum var...
Özeliyle gündeme gelmenin bir oyuncu için sakıncalı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca benim karakterime çok aykırı. Başkaları için sıradan olan şeyler benim için çok kutsal olabiliyor.

* Sizin tercihiniz bu yönde olabilir ama beklemediğiniz bir anda birileri çıkıp sizi çekebilir de... Gazetecilerin oldukları yerlere mi gitmiyorsunuz?
Aslında gazetecilerin nerelerde olduklarını bilmiyorum; her an her yerden çıkabiliyorlar. (gülüyor) Evet, olmuyor böyle şeyler, çünkü gece hayatım yok. Tabii ki ben de dışarı çıkıyorum, arkadaşlarımla yemek yiyorum, topluca bara gittiğimiz, dans ettiğimiz de oluyor. Ama bunlar bir hayat tarzı değil. Arkadaşlarımla daha çok evde buluşup oyunlar oynuyoruz...

* Hayatınızda biri var mı?
Hayır, yok.

* Çok ilişkiniz oldu mu?
Hayır... Çok fazla ilişkim olmadı. Olanlar da, dönüp baktığımda çok güzel arkadaşlıklardı. Çok seçiciyim. Biriyle tanıştım, hoşlandım, bunla da birlikte olayım diye bakmıyorum. Önce uzun bir süre değerlendiriyorum.

FİZİĞE PRİM VERMEM
* Eski sevgililerinizle dostluğunuz devam ediyor mu?
Eski sevgililerimle görüşmüyorum, görüşmem... Çünkü bir ilişki yaşadıktan sonra, iyi de ayrılsam kötü de ayrılsam, prensip icabı olarak görüşmem.

* Peki nasıl erkekler ilginizi çeker? Zeka mı, fizik mi, para mı?
Çok akıllı adamlardan etkileniyorum. Fiziğe prim vermem çünkü çok yakışıklı bir erkeğin masada 10 dakika sonra bütün güzelliği bitebilir. Ama hiç güzel olmayan bir erkek karşında konuşmaya başladıktan sonra güzelleşebilir. Yürekli, dürüst ve cesur insanları seviyorum...

ARAMAK İSTEYEN ARAR
* Aşık olduğunuzda nasıl olursunuz? Takıntılı mı, depresif mi, yoksa mutlu mu?
Aşk içinde bütün duyguları barındırıyor aslında. Düşünceli de olabilirsin, çok mutlu da ... Ama mesela 'aradım geri dönmedi, niye beni aramıyor?' gibi şeylere takılmam hiç. Çünkü ben erkekleri sıkmamak gerektiğine inanıyorum. Aramak istiyorsa zaten arıyor. Kıskançlık yapan biri değilim.

* Evlenmeyi, çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?
Çok mutlu bir ailede yetiştiğim için ailenin çok değerli olduğunu düşünüyorum. Ve bence kadınların yüzde 99'u evlenmek ve kendi ailelerini kurmak ister. Ben hayatta evlenmem, özgürlüğümü kısıtlamam diyen kadınların iki yıl sonra aşık olup evlendiklerini gördüm. Evliliği düşünüyorum tabii.