kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Berksan, Cüneyt Arkın, Mustafa Topaloğlu, Sibel Tüzün, Alp Kırşan, Okan Karacan gibi isimlerin rol aldığı 'Çılgın Dersane Kampta'nın galasında kahkahalar havada uçuştu

Çılgın Dersane galada coştu

İlker GEZİCİ
Geçtiğimiz yıl çekilen ve seyirciden büyük ilgi gören 'Çılgın Dersane'nin devam filmi 'Çılgın Dersane Kampta'nın galası, önceki akşam Taksim Sinepop Sinemaları'nda yapıldı. Cüneyt Arkın dışında tüm oyuncu kadrosunun hazır bulunduğu galada, kahkahalar eksik olmadı. Özellikle Mustafa Topaloğlu yaptığı esprilerle ortalığı kırdı geçirdi. Yaklaşan sınav stresinden uzaklaşmak için kampa giren öğrencilerin başından geçen komik olayları anlatan filmde; Cüneyt Arkın, Mustafa Topaloğlu, Sibel Tüzün, Okan Karacan, Alp Kırşan, Simge Tertemiz ve Berksan gibi isimler rol alıyor. Film, 10 Ocak'ta vizyona girecek.

FATİH'İ OYNAYACAK
Galada farklı imajıyla dikkat çeken Okan Karacan, bir tiyatro kurduğunu ve 'Ruhuna Fatiha' adlı oyunda Fatih Sultan Mehmet'i canlandıracağı için sakal bıraktığını söyledi. İlk oyunculuk denemesini bu filmde yaşayan Sibel Tüzün ise oyunculuktan çok zevk aldığını belirtti. Tüzün filmde, sert bir öğretmeni canlandırıyor. Filmin müziklerinde de imzası bulunan başırılı şarkıcı, gazetecilerin sorması üzerine 'Mor ve Ötesi'nin Eurovision'a Türkçe şarkıyla katılmasının da yanlış olacağını ifade etti.
Haberin fotoğrafları