kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
I Am Legend

Dünyanın en iyi kocası olmak istiyorum!

Yeni filmi 'I Am Legend' ile adından başarıyla söz ettiren Will Smith, In Touch dergisine konuştu. Kariyerinde eşi Jada Pinkett Smith'in büyük rolü olduğunu belirten Smith, "O bir yana dünya bir yana" diyor..
Ünlü aktör Will Smith, Hollywood'un en sevgi dolu eş ve babalarından biri olarak dikkat çekiyor. 10 yıldır kendisi gibi oyuncu olan eşi Jada Pinkett Smith ile yaşadığı mutlu evliliğiyle dudak ısırtan Smith, "15 yaşındayken bir sevgilim beni aldatmıştı. O zaman kendime bir söz verdim; evlendiğimde dünyanın en iyi kocası olacaktım" diyor.

ÇEKİMLER ÇOK ZORDU
In Touch dergisine konuşan ünlü aktör; 15 yaşında Trey, 9 yaşında Jaden ve 7 yaşında Willow adlı üç çocuğuyla birlikte çok mutlu bir hayatı olduğunu söylüyor ve ekliyor: "Jada bana hayranlıkla bakmazsa tek bir gün bile yaşayamam. O bir yana, dünya bir yana!"

* Oğullarıma Noel hediyesi olarak oyuncak aldım, bir tek kızım Willow benden kıyafet almamı istedi. Şimdiden modaya çok düşkün bir kız, ileride ne yaparız bilmem!

* 'I Am Legend'ın gördüğü ilgiden çok memnunum. Filmdeki rol arkadaşım olan köpeğin başarımızda payı büyük!

* 9 yaşındayken köpeğimi araba çarpıp öldürdü. Bu yüzden çocuklarım köpek beslemek istediğinde izin verdik.

* Filmin çekimleri de bir hayli zordu. Bir pazartesi sabahı Beşinci Cadde'yi kapatarak, filmin bir kısmını orada çektik.

* Filmdeki rolüm için 10 kilo verdim. Açıkçası bir rol için kilo vermek, almaktan çok daha zormuş bunu yaşayarak öğrendim.

* Rolüm için haftada 6 gün, 5 kilometre koşuyordum.

* Karım Jada vücudumu çok beğeniyor. Sizi beğenen bir eşinizin olması evlilik için büyük avantaj.
Haberin fotoğrafları