kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ben starlığa inanmıyorum Şener Şen'e bayılıyorum

* Starlarda 'ben' duygusu çok fazla vardır. Siz bu ödülleri, röportajları ve beğenileri gördükçe; şöhret duygunuz arttıkça, bu baş döndürücü ortamda duygularınızı nasıl bastırıyorsunuz?
Ben starlığa inanmıyorum. Tori Amos'un bir gazeteciyle yazdığı kitabı var. Orada da işine aşık insanlar, yaşadıkları ben duygusunu etrafındakilere yansıtmadan yaşıyorlar. Siz çok konuşmazsanız da insanlar sizi anlar, duruşunuzla sizi tanımlar. Biz bir bütünün parçalarıyız. Bu durumda hem kendinize hem de başkalarına değer vermiş oluyorsunuz.

* Hülya Avşar sizce hangi kategoride?
Bence çok akıllı ve yetenekli bir kadın. İyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Sadece oyunculuğa yönelseydi şu anda Türkiye'nin en önemli oyuncusu olurdu. O şov işinde olmak istiyor ve nerede duracağını biliyor. Bu konuda kimsenin yorum yapmaya hakkı yok.

* Hayranlık duyduğunuz isimler kimler?
Şener Şen... Türkiye'nin en önemli oyuncusu bence ve kesinlikle çok mütevazı. Türkan Şoray ve Sezen Aksu'ya ise hayranlık duyuyorum.