kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ekim 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
07:00 Kahvaltı Haberleri
08:15 Çizgi Film
10:30 Elifnağme
13:00 Gün Ortası
13:20 Yaşam Koçu
14:20 Kültür Aşı
15:15 Yerli Dizi
17:00 Dilimin Ucunda
19:00 atv Ana Haber Bülteni
20:00 Selena
22:20 Fesupanallah (Tekrar)
00:10 Maksat Muhabbet
 
00:10 Maksat Muhabbet
Muhabbetin üstadı, sözcüklerin canbazı Kadir Çöpdemir'le 'Maksat Muhabbet' bu gece ikinci bölümüyle geliyor ekrana. Canlı yayınlanan program hem eğlendiren hem de düşündüren, oldukça zengin bir yelpazeye sahip... Medya, sanat ve spor dünyasının ilgi gören isimleri, sohbet aralarında kırıp geçiren özel skeçler, konuklardan canlı performanslar... İlginç sorulara Çöpdemir'den özgün yanıtlar... Hepsi 'Maksat Muhabbet'te....
 
13:20 Yaşam Koçu
YAŞAM KOÇU atv 13.20 .
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ve İpek Tuzcuoğlu'nun sunduğu 'Yaşam Koçu'na bu hafta başarılı balet Tan Sağtürk konuk oluyor. Programda ayrıca Eyüp Sultan'da bir iftar çadırına da konuk olacaksınız.
 
14:20 Kültür Aşı
KÜLTÜR AŞI atv 14.20 .
Esra Öz ve Neslihan Demir'in sunduğu 'Kültür Aşı'nda, izleyenleri tatlı bir yolculuk bekliyor. Programda bugün özellikle düğün-bayram gibi kutlama günlerinin başrol oyuncularından biri olan baklavanın yörelerimize göre farklı farklı yorumları, tüm incelikleriyle geliyor ekrana.
 
20:00 Selena
Selena, Sanayi'nin zor durumda kalmaması için onunla sözlenmeyi kabul ediyor.
Sinem Kobal'ın başrolünü üstlendiği 'Selena' keyifli bir bölümle karşınıza geliyor. Bu akşam: Sanayi'nin annesinin gelmesiyle işler karışır. Selena sonunda Sanayi'ye gerçekleri anlatır. Burak'ı kıskandırmak için onunla çıktığını söyler. Sanayi de Selena'dan, en azından annesi köye gidinceye kadar bu role devam etmesini ister. Bu arada Selena, Burak'tan umudu kesmişken Burak, ona olan aşkını hatırlar. Ve çiçek alıp Selena'nın kapısına dayanır ama sevgilisinin Sanayi ile sözlendiğini duyunca yıkılır.
atv 20.00
 
22:20 Fesupanallah (Tekrar)
FESUPANALLAH atv 22.20 .
Kadir Çöpdemir, Cem Davran ve Hasan Kaçan'ın oynadığı dizi tekrar bölümüyle ekranda. Konusu: Ortada iki top vardır. Biri karakolda, diğeri polis arabasının içindedir. Durum böyle olunca birinin peşine Gülüm Arif, diğerinin peşine ise Tırtıl Necmi takılır. Karakolda Demir Müdür, Tırtıl'ı müfettiş sanınca, Tırtıl'ın topa ulaşması kolaylaşır. Gülüm Arif ise, Gülpare ve Gürol arasında kalmış, ama topa ulaşamamıştır.