kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Altı yaşındaki Doğukan Genç servisten inip karşıya geçerken kamyonet altında kalmıştı. Hâkim Zeynep Denizoğlu "Neticede bizler de insanız" diyerek davadan çekildi.

'Öleni tanıyorum davaya bakamam'

Kenan TAŞKIN - Ahu BOZLAR SABAH
Hâkim, mesai arkadaşı savcının oğlunun öldüğü kaza ile ilgili davaya bakmak istemedi..
Trabzon'da bir ay önce meydana gelen trafik kazasında Savcı Fatih Genç'in 6 yaşındaki oğlu Doğukan'ın ölümüne neden olan sürücünün yargılanacağı 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nin kadın hâkimi Zeynep Denizoğlu, ölen çocuğu tanıdığını ve çok sevdiğini belirterek, davaya bakmak istemediğini bildirdi. Mesai arkadaşı olan Savcı Fatih Genç'in oğlu Doğukan Genç'i tanıdığını ve çok sevdiğini belirten hâkim Zeynep Denizoğlu, "Kanunun bana tanıdığı bir hakkı kullandım. Neticede bizler de insanız. Yargılamanın sağlığı açısından durumu bir üst mahkemeye bildirdim. Onlar da kabul etti" dedi. Davaya Trabzon'a kısa süre önce tayin olan hâkim Zafer Çamkerten bakacak.

KARŞIYA GEÇERKEN EZİLMİŞTİ
Doğukan Genç, 23 Ağustos 2007 tarihinde Aydınlıkevler semtinde bulunan Adliye lojmanlarındaki evine gitmek için servisten inip, yolu karşıya geçerken kaza geçirmişti. Kazada H.C.'nin kullandığı kamyonetin çarpması sonucu kücük Doğukan feci şekilde hayatını kaybetmişti. Kaza sonrası baba Fatih Genç başka bir ile tayinini istemişti.
Haberin fotoğrafları