kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Bir kadın neden eşini/sevgilisini aldatır?

Kadın erkeği aldatıyorsa; ya kocası ona karşı ilgisizdir ya da sevgisini göstermiyordur. Ben de kocamdan sırf intikam almak için aldatmak istedim; adamların kaşı-gözüne aşık olduğumdan değil. (Selma Y.).
ERKEĞİN aldatma nedenini biliyorum da; kadının aldatma nedenlerini işin doğrusu yeni yeni öğreniyorum. Gerçek şu ki, erkeğin kadını aldatmak için bir nedene ihtiyacı yok. Çünkü erkek 'davar!'dır. Hayvansal içgüdüleri vardır. Çoğu erkeğin bir kadınla cinsel ilişkiye girmesi için; 2 duble viski, bir de karşısında mini etek giyinmiş bir kadının olması yeter de artar bile. Diğer şeylerin olması ise erkek için lükse giriyor. Ama aldatan bazı kadınlar öyle mi? Değil. Herkesin kendine göre bir nedeni var. Yani aldatan kadında bahane bitmez. Ne mi o bahaneler?
BİR: Kocam bana sevgisini gösteremiyordu. İKİ: Bana karşı ilgisizdi.
ÜÇ: Seksten sonra bana sırtını dönüp uyuyordu. Uyumadığı zaman da banyoya gidip abdest alıyordu. Oysa ben, o anda ondan şefkat bekliyordum.
DÖRT: 40 yaşına geldiğimde özgüvenimi sorguladım. "Hala erkekleri baştan çıkarabiliyor muyum!" diye bu işe soyundum. Bir de baktım ki, kendim baştan çıkmışım.
BEŞ: Kocamla aramızda ten uyuşmazlığı vardı.
ALTI: Kocam pozisyon fakiriydi!
YEDİ: Benim seks yapmak için var olan 100 isteğime karşı; onun mutlaka 101 bahanesi vardı.
SEKİZ: Arkadaş kurbanı oldum.
DOKUZ: İstemeden oldu.
ON: Annesinin eteğinden kopamadı, ben de...