'Dolma'nın tarihçesini öğrenmek ister misiniz?
Mardin'in kaburga dolmasından Ege'nin kabak çiçeği dolmasına kadar hepsi 'Kültür Aşı'nda!..
Esra Öz ve Neslihan Demir'in hazırlayıp sunduğu 'Kültür Aşı', her hafta yeni lezzet serüvenlerini ekrana taşımaya devam ediyor. Programın bu defaki konusu; 'dolmalar'... Programda, dolmanın tarihsel gelişimiyle birlikte, Mardin'in ünlü kaburga dolmasından zeytinyağlı dolmaya; tavuk dolmasından ekmek dolmasına; deniz ürünleriyle hazırlanan dolmalardan Ege'nin kabak çiçeği dolmasına varana kadar türlü türlü dolmalar yöresel farklılıklarıyla ekrana gelecek. atv 14.20
Yayın tarihi: 1 Eylül 2007, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/09/01/gny/haber,8628F5219C9744C4A2656523EE2167BD.html
Tüm hakları saklıdır.